Sylvester Stallone szerelmes fotókat posztolt: gyönyörű feleségével 25 éves házasok lettek
Sylvester Stallone és Jennifer Flavin házassága már 25 éve tart.

sylvester-stallone-és-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin május 18-án ünnepelték meg házasságuk 25. évfordulóját, ennek alkalmából az akciósztár az Instagram-oldalára töltött fel több szerelmes fotót kettejükről, illetve egy szép üzenetet is írt élete szerelmének.

Sylvester Stallone házassága

Sylvester Stallone és Jennifer Flavin közös története 1988-ra nyúlik vissza, egy Beverly Hills-i étteremben találkoztak, nem sokkal később randizni kezdtek. Ekkor a színész 42, a modellnek készülő lány 20 esztendős volt. A 22 évnyi korkülönbség nem okozott akadályt, éveken keresztül egy párt alkottak, ám 1994-ben az akciósztár nem a legelegánsabb módját választotta a szakításnak.

A FedExen keresztül küldött egy hatoldalas, kézzel írott levelet párjának, ami úgy kezdődött, hogy "Kedves Jennifer". Meglepő húzás volt tőle, hogy több évnyi együttlét után levélben dobta a nőt, nem személyesen tette ezt meg. A levélben leírta, hogy Janice Dickinsonnal csalta meg, aki egy kislánnyal, Savannah-val ajándékozta meg 1994 februárjában.

Stallone házasságot tervezett Janice-szel, ám a DNS-teszt igazolta, hogy nem is ő az apa, ezután szakított a nővel. 1995-ben Flavin adott neki még egy esélyt, majd 1997-ben egybekeltek. Azóta is minden rendben van a kapcsolatukkal, három lányt neveltek fel, Sophia augusztusban lesz 26, Sistine júniusban lesz 24, Scarlet pedig idén májusban ünnepli 20. szülinapját.

Sylvester Stallone az Instagram-oldalára tett ki évfordulójuk alkalmából több szerelmes fotót, illetve egy nagyon szép üzenetet is írt feleségének:

"Nincs elég szó, amivel le tudnám írni, mit is jelentett eddigi életünkben ez a hihetetlenül önzetlen, odaadó, türelmes nő, és csak azt kívánom, legyen még 25 évünk együtt! Köszönöm, édesem!"

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szerelmes képeket posztolt Sylvester Stallone feleségéről, illetve láthatod, milyen szép párt alkotnak.

Ezt is szeretjük