Ez a nő volt Michael Douglas első felesége 23 évig: a színész nem volt hűséges hozzá

Michael Douglas szerint volt feleségétől sokkal előbb el kellett volna válnia.

GettyImages-859898664

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Douglas élete során két alkalommal nősült, jelenlegi feleségével, Catherine Zeta-Jonesszal 2000 őszén kötötték össze az életüket, nem sokkal azután, hogy a bíróság hivatalosan is kimondta a színész válását.

Mielőtt összesodorta volna az élet a gyönyörű színésznővel, Diandra Luker volt a neje, aki egy gyermekkel, Cameron Douglasszel ajándékozta meg.

Michael Douglas és volt felesége

A színész 32 esztendős volt, amikor megismerte az akkor 19 esztendős Diandrát, aki akkoriban a Georgetown Egyetem hallgatója volt. Két hét járás után eljegyezték egymást, de az esküvővel sem vártak sokáig. Hat hét járás után már férj és feleség voltak. 

GettyImages-152456175
Fotó: Georges De Keerle / Getty Images Hungary

1977-es esküvőjüket követően Diandra hamar teherbe esett, fiuk, Cameron 1978 decemberében látta meg a napvilágot. A tanulmányait félbeszakította a sorsfordító változások miatt, ezután a Nemzetközi Vöröskeresztnél jótékonykodott, illetve a Ford Models is leszerződtette, illetve producer lett belőle.

Eleinte minden idilli volt a házasságukkal, ám egy idő után egyre több gondjuk lett, majd 1995-ben beadták a válási keresetet, de csak öt évvel később lettek hivatalosan is szabadok. A People magazin riportja szerint Douglas nem volt a hűség mintapéldánya, több nővel megcsalta a feleségét. Cameron Douglas Long Way Home című memoárjában megerősítette, hogy az apja tényleg félrelépett, csupán hétéves volt, amikor az édesanyja ennek tényével szembesítette, írta meg a The Sun.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az akkor hétéves Cameront nagyon megviselte, hogy bánik anyjával az apja, emiatt stresszevő lett. 13 évesen már a drogokkal kísérletezett. Komoly függőségei lettek, de szerencsére mára jó útra tért.

- A karrierem volt az első. A karrierem a családom elé került. A házasságom nem volt jó. Többet kellett volna a családomra összpontosítanom, de ezt nehéz, amikor a karriered kellős közepén vagy, gondolatban próbálsz kilépni az apád árnyékából, és megpróbálod a saját életedet megteremteni - nyilatkozta erről az időszakról Michael Douglas.

Nem csak a megcsalás és a munkamánia volt probléma, 1993-ban a színész rehabilitációs kezelésen vett részt kábítószeres problémái miatt. Arról pletykáltak, hogy a házaspár egy újabb babát szeretne, ám Diandra nem esett teherbe.

GettyImages-521148669
Fotó: Images Press / Getty Images Hungary

Amikor 1995-ben a szakítás mellett döntöttek, az volt akkor a történelem egyik legdrágább sztárválása, körülbelül 45 millió dollárba fájt az egész procedúra Douglasnek.

2013-ban a sztár nyíltan vallott arról, hogy sokkal előbb el kellett volna válniuk, és sajnálja, hogy párterápián vettek részt.

- Túl sok időbe telt, amíg rájöttem, ha egy házassági tanácsadóhoz fordulsz megoldani a problémáid, akkor valójában a szakember érdeke, hogy az a házasság tovább működjön. Hiszen ha elválok, akkor abból neki nincs üzlete, szerintem Diandra hasonlóan fogalmazna erről. Ez az egyetlen dolog, amit megbántam. Nyolc vagy tíz évvel korábban kellett volna véget vetnünk ennek a frigynek - magyarázta a New York Daily Newsnak.

Catherine Zeta-Jonesszal 1998-ban találkozott, bár akkor még hivatalosan házas volt, de már rég nem volt együtt Diandrával.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított a sztárpár.

Ezt is szeretjük