Steven Seagal megkapta a magáét Charlize Therontól: emiatt gyűlölködnek évek óta

Nem rejtette véka alá a színésznő, hogy mit gondol az akciósztárról.

steven-seagal-charlize-theron
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hollywood sosem volt mentes a botrányoktól, most Charlize Theron fakadt ki egy színészkollégájára annak korábbi viselkedése miatt.

A szőke szépség hétfőn Howard Sternnek adott interjút, és úgy döntött, megragadja az alkalmat, hogy kifejtse véleményét Steven Seagalról. Nem finomkodott, durván beolvasott az akciósztárnak.

Charlize Theron megmondta Steven Seagalnak

- Nem okoz problémát sz#rságokat mondanom róla, megérdemli azért, ahogy a nőkkel bánik, szóval kapja be - hangzott el a The Howard Stern Show-ban.

A 68 éves sztár a filmforgatás mellett jelenleg a YouTube-ra készít távol-keleti harcművészeteket bemutató videókat. Theron ezeket a tartalmakat sem kímélte, kendőzetlen őszinteséggel mondta el, mi a véleménye róluk.

steven seagal
Fotó: Getty Images Hungary

- Túlsúlyos, és alig tud verekedni, nevetséges. Ráadásul szerintem az egész egy nagy kamu!

Seagal korábbi botrányaival vívta ki a színésznő ellenszenvét, súlyos vádak érték egykori kolléganőitől, akik azt állítják, jó párszor visszaélt a helyzetével. 2017-ben a 44 éves sztár egy barátnője, Portia de Rossi osztotta meg Twitter-oldalán, mit művelt vele a színész.

„Egy Steven Seagal-film utolsó meghallgatásának helyszíne az irodája volt. Azt mondta, nagyon fontos neki, hogy a kamerán kívül is meglegyen a kémia köztünk, majd leültetett, és lehúzta a cipzárt a bőrnadrágján. Kirohantam, és azonnal hívtam az ügynökömet” - írta a színésznő.

Nem ez volt az első ilyen eset, 2018-ban a Los Angeles megyei kerületi ügyvédi iroda szerint Steven Seagal neve érintett volt egy szexuális erőszakkal kapcsolatos nyomozásban.

Charlize Theron családi tragédiája

Charlize Theron megrendítő történetet mesélt el gyerekkoráról és édesapja tragikus haláláról. Nyíltan beszélt az átélt traumáról, hiszen, úgy hiszi, ezzel segít azoknak, akik hasonló nehézségeken mennek keresztül.

Ezt is szeretjük