Elon Musk szexbotrányba keveredett: az üzletember mindent tagad
Állítólag Elon Musk, Amber Heard és Cara Delevingne édeshármasban töltöttek el egy éjszakát, de ezt az üzletember tagadja.

elon-musk-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amber Heard és Johnny Depp 2017-ben váltak el egymástól, csúnya módon ért véget a házasságuk, a színésznő még 2016-ban állította férjéről, hogy bántalmazta őt. Válásuk után három évvel Depp beperelte volt nejét rágalmazásért, és 50 millió dolláros kártérítést követel tőle. Kettejük pereskedése egyre jobban bonyolódik, a Karib-tenger kalózai sztárja áprilisban azt állította, hogy volt neje csonkította meg az egyik ujját egy veszekedésük során.

Amíg tartott a házasságuk, állítása szerint a nő többször félrelépett, számos híresség neve szóba került, például Billy Bob Thorntoné és James Francóé, sőt, állítólag Elon Muskkal, a Tesla alapítójával is csalta férjét. A szőke szépség később az üzletemberrel tényleg járt egy darabig, de végül elváltak az útjaik. Tegnap Musk és Amber Heard nevétől ismét hangos lett a sajtó, ugyanis az egyik tanú azt vallotta a kihallgatása során, hogy 2016-ban az említett páros Cara Delevingne modellel töltöttek el hármasban egy éjszakát Johnny Depp otthonában. Ez már túl sok volt Musknak, a Page Sixnek reagált a vádakra.

Elon Musk tagadja, hogy valaha is eltöltöttek volna egy éjszakát hármasban

Depp ügyvédje beidézte Heard egyik barátnőjének férjét, Josh Drew-t tanúnak, írta meg a The Daily Mail csütörtökön. A férfi és felesége egy ideig együtt lakott a színésznővel, így ő bennfentesnek számít. Amikor a színész jogi képviselője rákérdezett, hogy Elon Musknak tényleg volt afférja egyszerre a színésznővel és a modellel, a tanú igennel felelt. Még videófelvételek is kiszivárogtak az ominózus éjszakáról, a penthouse-hoz felvezető liftben együtt látható Heard és Musk, éppen átkarolták egymást, de van egy olyan elkapott pillanat is, amelyen Delevingne látszik. Utóbbi egyedül érkezett a helyszínre.

A szexbotrányba keveredett milliárdos üzletember a Page Sixhez juttatta el közleményét az üggyel kapcsolatban.

- Cara és én jó barátok vagyunk, de sosem volt köztünk intim kapcsolat, ezt pedig ő is megerősítené. Emellett szeretném újra kijelenteni azt is, hogy Amber és én csak egy hónappal azután randiztunk egymással, miután beadta a válási keresetet. Nem hiszem, hogy valaha is Amber közelében voltam, amíg tartott a házasságuk.

Amber Heard és Johnny Depp 2015-től 2017-ig voltak házasok.
Amber Heard és Johnny Depp 2015-től 2017-ig voltak házasok.
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Musk még egy jó tanácsot is adott volt kedvesének és Johnny Deppnek.

- A perrel kapcsolatban azt javaslom, hogy minden érintett ássa el a csatabárdot, és lépjen tovább. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ilyen hosszú távon ennyi negativitás vegyen körbe bennünket. Miután ennek a hajcihőnek vége lesz, biztosan állítom, hogy senki nem mondja majd azt, bárcsak még tovább tartott volna ez a pereskedés!

Így fest Bill Clinton néhai szeretője

Monica Lewinsky és Bill Clinton szexbotrányától volt hangos a sajtó a '90-es években. Nézd, mennyit változott Lewinsky a botrány óta!

Ezt is szeretjük