Januárban derült ki, hogy 29 év után válik A mentalista sztárja - Már új barátnőjével fotózták le Simon Bakert
Simon Baker egy divattervező mellett találta meg a boldogságot.

simon-baker-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Simon Bakert a magyar közönség zöme A mentalista sorozatból, illetve Az ördög Pradát visel című filmből ismerheti. 

A színészről még januárban derült ki, hogy feleségével, Rebecca Rigg-gel elválnak az útjaik 29 év házasság után. A szívtipró azóta új párra talált, egy divattervező csavarta el a fejét.

Simon Baker továbblépett válása bejelentése után

A The Daily Mail leközölt több paparazzoképet is, amelyen az 51 éves sztár és a 36 esztendős Laura May Gibbs együtt romantikáztak az ausztrál Byron Bay egyik strandján. Ahogy az alábbi felvételeken is látszik, le sem tagadhatják, hogy fülig szerelmesek egymásba.

Laurával Byron Bayen találkoztak, a település nincs olyan messze a színész Nashuában lévő farmjától. A nő 2017-ben alapította meg saját divatmárkáját, a Nagnatát, főleg designer-sportruházatokat árul. A jóga iránti szeretete inspirálta, hogy megalkossa a márkáját.

Baker 2021 januárjában juttatta el közleményét a People magazinnak, amelyben bejelentette, hogy feleségével, Rebecca Rigg színésznővel már nem alkotnak egy párt. 1991-ben, egy vakrandin találkoztak egymással először, végül egymásba szerettek. 1998-ban hivatalosan is összekötötték az életüket. Három gyerekük született 29 éven át tartó kapcsolatuk alatt: Stella 1993-ban, Calude 1999-ben, Harry 2001-ben látta meg a napvilágot. 2020-ban megromlott a kapcsolatuk, végül a válás mellett döntöttek. A források szerint tavaly április óta nincsenek együtt, azonban csak januárban jelentették ezt be. Lehet, hogy azért vártak közel egy évet a közleménnyel, mert próbálták megjavítani a házasságukat.

GettyImages-631111262
Fotó: Todd Williamson / Getty Images Hungary

- Továbbra is közeli barátok maradunk, és a három gyermekünk örökké a legfontosabb részei maradnak az életünknek - állt a januári közleményükben.

Az nem derült ki, hogy mi miatt romlott meg a házasságuk, sőt, 2018-ban a színész még arról nyilatkozott a People-nek, hogy a felesége az egyik legjobb barátja, és remek csapatot alkotnak.

Halle Berry és párja

Képes összeállításunkban megnézheted, ki rabolta el Halle Berry szívét.

Ezt is szeretjük