Halle Berryt ez a férfi vette le a lábáról: le sem tagadhatja, mennyire odavan a zenészért
Szerelmes fotókon Halle Berry és zenész kedvese, Van Hunt.

halle-berry
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halle Berry leginkább filmes munkáival vagy azzal kerül a magazinok címlapjára, hogy milyen kirobbanó formában van. Szerelmi életének alakulását azonban a lehető legjobban igyekszik megtartani magának.

Halle Berry és szerelme, Van Hunt fotói

Vannak hírességek, akiknek nem okoz gondot, ha rajongóik előtt nyitott könyv a magánéletük: napi rendszerességgel posztolnak életük párjáról. Az 54 éves sztár nem ebbe a csoportba tartozik, így nála még nagyobb szó, ha olykor kitesz egy közös fotót magáról és szerelméről. 2020 szeptemberében az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy párt alkot a Grammy-díjas énekessel, Van Hunttal. Első szerelmes posztját több másik követte, ez alapján rajongói biztosra veszik, a zenész személyében igazi társra lelt. Sejtésüket legutóbbi posztja is alátámasztja. A férfi hétfőn ünnepelte 51. születésnapját, a jeles alkalomból szerelme egy megható bejegyzéssel lepte meg.

"Egy igazi nő mindenre képes egyedül, ám egy igazi férfi nem engedi, hogy mindent egyedül csináljon. Boldog születésnapot Van. Csak azt kívánom, bár előbb megismerkedtünk volna, hogy még több ideig szerethesselek" - írta a romantikus képhez.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szerelmes fotót tett ki kettejükről Halle Berry, valamint további képeket láthatsz kedveséről, Van Huntról.

Ezt is szeretjük