Halle Berryt ez a férfi vette le a lábáról: le sem tagadhatja, mennyire odavan a zenészért

Szerelmes fotókon Halle Berry és zenész kedvese, Van Hunt.

halle-berry

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Halle Berry leginkább filmes munkáival vagy azzal kerül a magazinok címlapjára, hogy milyen kirobbanó formában van. Szerelmi életének alakulását azonban a lehető legjobban igyekszik megtartani magának.

Halle Berry és szerelme, Van Hunt fotói

Vannak hírességek, akiknek nem okoz gondot, ha rajongóik előtt nyitott könyv a magánéletük: napi rendszerességgel posztolnak életük párjáról. Az 54 éves sztár nem ebbe a csoportba tartozik, így nála még nagyobb szó, ha olykor kitesz egy közös fotót magáról és szerelméről. 2020 szeptemberében az Instagram-oldalán jelentette be, hogy egy párt alkot a Grammy-díjas énekessel, Van Hunttal. Első szerelmes posztját több másik követte, ez alapján rajongói biztosra veszik, a zenész személyében igazi társra lelt. Sejtésüket legutóbbi posztja is alátámasztja. A férfi hétfőn ünnepelte 51. születésnapját, a jeles alkalomból szerelme egy megható bejegyzéssel lepte meg.

"Egy igazi nő mindenre képes egyedül, ám egy igazi férfi nem engedi, hogy mindent egyedül csináljon. Boldog születésnapot Van. Csak azt kívánom, bár előbb megismerkedtünk volna, hogy még több ideig szerethesselek" - írta a romantikus képhez.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szerelmes fotót tett ki kettejükről Halle Berry, valamint további képeket láthatsz kedveséről, Van Huntról.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük