Vincent Cassel 31 évvel fiatalabb felesége bikiniben pózolt: Tina egzotikus szépség

Vincent Cassel felesége bikinis istennő.

vincent-cassel-felesége-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vincent Cassel hosszú évekig élt házasságban Monica Bellucci olasz színésznővel, aki két gyermeket is szült neki, de végül 2013-ban elváltak útjaik. A francia színész azóta újraházasodott, a nála 31 évvel fiatalabb modellt, Tina Kunakeyt vezette oltár elé még 2018-ban. Az egzotikus szépség egy kislányt is szült neki 2019-ben, aki az Amazonie nevet kapta.

Vincent Cassel felesége bikiniben

Tina csupán 18 éves volt, amikor 2015-ben, egy nyaralás alkalmával megismerte a színészt, bár sokan támadták őket a nagy korkülönbség miatt, a sztárpár fittyet hány a fanyalgókra.

- Amikor Tinával találkoztam Biarritzon, csak 18 éves volt. Nem tudtam, mennyi idős volt, amikor először megismertük egymást, de nem te választod meg, végül kibe szeretsz bele. A következő nap, amikor elárulta  nekem a korát, meglepődtem, de úgy voltam vele, hogy elfogadom ezt - idézte a színész szavait a francia Closer magazin.

A megismerkedésükről komolyabb részleteket sosem árultak el, Tina annyit mondott, hogy egy közös szenvedélyük hozta össze őket, és szerencsésnek érzi magát, hogy mind a ketten jókor voltak jó helyen, és mágikus pillanatnak írta le az első találkozásukat. Sokan ebből azt feltételezik, hogy valószínűleg szörfözés közben ismerkedhettek meg, hiszen a sztárról és a modellről is köztudott, hogy szeretik ezt a sportot.

Tina Kunakey imádja a tenger közelségét, Instagram-oldalára is rendszeresen tölt fel dögös, bikinis fotókat, amelyek alá számos pozitív kommentet kap a rajongóktól. Igazi álomalakja van, nem csoda, hogy a divatiparban teljesedett ki mint modell. Az IMG Models ügynökséggel áll szerződésben.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörűen fest Vincent Cassel felesége bikiniben.

Ezt is szeretjük