Drew Barrymore és színészkollégája alig egy évig voltak házasok: mára óriási hibának tartják a frigyet

Drew Barrymore és Tom Green a Charlie angyalai forgatásán jött össze.

drew-barrymore-tom-green

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A villámházasságok egyáltalán nem számítanak furcsa jelenségnek az álomgyárban. Rengeteg sztárról tudunk, akiknek elég volt csupán egy kis ízelítő a házaséletből. Gondoljunk például Britney Spearsre, aki mindössze 55 óráig mondhatta magát gyerekkori szerelme, James Alexander felségének, valamint Cher is csak kilenc napot bírt ki Gregg Allman zenész hitveseként.

Bár hozzájuk képest Drew Barrymore és Tom Green házassága a maga egy esztendejével hosszúnak tűnhet, a pár utólag belátta, nem volt életük legjobb döntése, amikor 2001-ben oltár elé álltak.

Drew Barrymore és második férje, Tom Green

A színésznő és a komikus 2000-ben a Charlie angyalai című film forgatása alatt találkozott először. Később kiderült, Barrymore rengeteget lobbizott Joseph McGinty rendezőnél, hogy Greent beválogassa a produkcióba. Végül egy nyúlfarknyi szerep jutott neki, ő játszhatta Chad pár mondatos figuráját.

- Drew és a stúdió eszement módon győzködött, hogy vállaljam el a szerepet, nagyon akarták, hogy benne legyek a filmben, pedig elsőre azonnal nemet mondtam - árulta el a kanadai származású színész a The Alan Cox Show vendégeként 2018-ban.

drew barrymore 1
Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

Bár azt homály fedi, végül mivel tudták meggyőzni, belement, hogy feltűnjön a produkcióban, amelynek munkálatai közben melegedett össze a filmcsillaggal. A két sztár 2000 októberében már egy párként vonult végig a mozi bemutatóján. A házasságkötéssel sem vártak sokat, egy évvel később kimondták a boldogító igent, hogy még az év decemberében beadják a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Barrymore 2021 februárjában beszélt exférjével való kapcsolatáról Howard Stern műsorában, miután ő maga is vendégül látta volt párját négy hónappal korábban saját talk-show-jában.

- Be kell ismernem, fiatalok és idióták voltunk, hogy anno összeházasodtunk. Akkor nem tudtam még kezelni a dolgaimat. Ugyan a forgatásokon már egy felnőtt nő voltam, de a hálószobában csak egy kisgyerek. Nem voltam tisztában azzal, hogy különítsem el a magánéleti dolgaimat és a sztárságot, csak sodródtam az árral. Tom védekezési mechanizmusa pedig az volt, hogy falat épített maga köré, nem voltunk elég érettek a házassághoz.

Drew Barrymore és Tom Green a The Drew Barrymore Show-ban 2020 szeptemberében.
Drew Barrymore és Tom Green a The Drew Barrymore Show-ban 2020 szeptemberében.
Fotó: YouTube/The Drew Barrymore Show

Annak ellenére, hogy megbánták a frigyet, jóban maradtak egymással. A The Drew Barrymore Show-ban régi barátok módjára nosztalgiáztak, egyetértettek abban, hogy jó újra látni a másikat, valamint megállapították, ma már mindketten teljesen más emberek, mint akik a kapcsolatuk idején voltak.

Sztárok, akik egykor egy párt alkottak

Képes összeállításunkban olyan egykori sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akikről már nagy eséllyel elfelejtetted, hogy házasok voltak.

Ez a színésznő volt George Clooney első felesége - 3 év után váltak el egymástól

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük