Drew Barrymore ritkán látott lányai így megnőttek: fotókon Frankie és Olive
Drew Barrymore két kislány édesanyja.

drew barrymore cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A februárban 46. születésnapját ünneplő Drew Barrymore még az E.T., a földönkívüli című alkotásban bűvölte el az egész világot, amikor megjelent a film, mindössze hétéves volt.

A népszerű színésznőnek azóta lett két ugyanolyan bájos gyermeke, amilyen ő volt egykor. A Will Kopelmannal kötött házasságából lányaik születtek: Olive 2012-ben, Frankie 2014-ben látta meg a napvilágot.

Drew Barrymore lányai így megnőttek

A sztárt a minap New York egyik utcájában fotózták le a lányokkal, az alábbi felvételen pont idősebbik gyermeke kezét fogta.

A felvételen Barrymore Olive kezét fogta épp.
A felvételen Barrymore Olive kezét fogta épp.
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A kis Frankie-ben sokan látják a színésznő gyerekkori énjét, hiszen Barrymore is ugyanilyen tejfölszőke gyerkőc volt, akárcsak kisebbik csemetéje. A színésznő számára a két gyermeke a mindene, igazi anyatigrisként védelmezi őket, emiatt nem valószínű, hogy ilyen fiatalon a nyomdokaiba lépnének. Ezzel kapcsolatban a People magazinnak nyilatkozott.

Így fest kisebbik lánya, Frankie.
Így fest kisebbik lánya, Frankie.
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

- Az élettapasztalataim miatt nem árusítom ki a gyerekeimet, erre sosem leszek hajlandó. Ha figyelmen kívül hagynám a múltam, akkor gépies személlyé válnék - magyarázta a lapnak, utalva a gyerekkorában kezdődő drogfüggőségére, amit szerencsére később sikeresen leküzdött.

Kisebbik lányáról egy aranyos történetet is felfedett.

- Frankie megkérdezte tőlem a minap, hogy mégis mi az élet értelme. Elcsendesedtem, és az elmélyülésem közepette csak egy dolog jutott akkor az eszembe, ahogy kerestem a választ a kérdésére, ami egyébként annyira nyilvánvaló volt. Ez volt a válaszom: "Frankie, abban hiszek, az élet értelme abban rejlik, hogy vigyázzunk egymásra" - mesélte.

tk3s tid exclusive  dre 557710
Fotó: TheImageDirect.com / Northfoto

A színésznő szeretné, ha lányai minél hosszabb ideig élvezhetnék a gyerekkor szépségeit, emiatt is nagyon védelmezi őket, szerinte fontos, hogy egy szülő mindig teljesen őszinte legyen az utódaival, ezért mindent elmond nekik. Jelenleg a szinglik életét éli, de volt férje is segít a gyereknevelésben, bár már elváltak, a mai napig jóban vannak, elmondta, hogy egy nagyon erős szövetség az övék.

Adam Sandler és lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek Adam Sandler lányai.

Ezt is szeretjük