Friss fotón Sharon Stone legidősebb, ritkán látott fia: a 21 éves Roan édesanyja nyomdokaiba lépett
Sharon Stone három fiú édesanyja.

GettyImages-1329699890
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone és volt férje, Phil Bronstein a '90-es évek végén határozták el, hogy szeretnének családot alapítani, sajnos a színésznő többször elvetélt, egy autoimmun rendellenesség miatt a teste képtelen volt arra, hogy világra hozzon egy babát.

A színésznő nem adta fel az anyaságról szőtt álmait, 2000-ben örökbe fogadtak egy kisfiút, Roant. Producer férjével tönkrement a házasságuk, utána még két fiút adoptált, Laird 2005-ben, Quinn 2006-ban született.

Sharon Stone fia, Roan

Ritkaságnak számít, ha a színésznő a nyilvánosság előtt mutatkozik fiaival, a vörös szőnyeges eseményeken is általában egyedül mutatkozik, ám az idei cannes-i filmfesztiválra legidősebb gyermeke is elkísérte. Roant utoljára 2020 elején láthattuk, akkor Stone Instagramjára posztolt róla, azóta sokkal hosszabb lett a frizurája.

GettyImages-1234016376
Fotó: Dave Benett/amfAR / Getty Images Hungary

A színésznő 2020 februárjában árulta el az InStyle magazinnak, szerinte a legnagyobb vállalása az volt, hogy egyedülálló anyaként nevelte fel a három fiát. Egyik szerepére sem tud ennyire büszke lenni.

- A legnagyobb büszkeséggel az tölt el, hogy anya lehetek. Szerintem a legtökösebb dolog, amit valaha csináltam, az volt, hogy összeszedtem magam, továbbléptem, és folytattam tovább a szülői teendőimet, hogy a fiaimat szépen nevelhessem fel - fogalmazta.

Beléjük nevelte, hogy tiszteljék a nőket, sajnos Stone-t a karrierje elején gyakran besorolták a dögös szőke kategóriába, és nem minden férfi bánt vele a legilledelmesebb módon, sőt kiskorában komoly trauma érte, amit a memoárjában fedett fel, nagyapja szexuálisan zaklatta.

- Elmeséltem nekik azokat a dolgokat, amelyeken keresztülmentem, és azokról a dolgokról is szót ejtettem, amelyek bántottak engem, pont azért, hogy megértsék, milyen támadások érhetik a nőket ebben a világban. Így igazi lovagokként tűnhetnek majd ki a férfiak között.

2019-ben még rövidebb volt a frizurája.
2019-ben még rövidebb volt a frizurája.
Fotó: Isa Foltin / Getty Images Hungary

Sok hollywoodi sztárcsemete lépett a szülei nyomdokába, ami nem véletlen, hiszen többségük a forgatási helyszíneken töltik gyerekkoruk nagy részét, ez Roannel sem alakult másképp. Bár még a filmes karrierje legelején áll, azonban az IMDB-adatlapján már szerepel egy mozifilm, ami 2022-ben jelenik meg a tervek szerint. A What About Love című alkotásban egy kisebb szerepet kapott, a film sztárjai pedig az édesanyja és Andy Garcia. 

Világsztárok és magyar származású párjaik

Képes összeállításunkban olyan világsztárokat mutatunk, akiket magyar származású emberrel hozott össze a sors.

Ezt is szeretjük