Sharon Stone merész címlapja: a 63 éves színésznő friss fotóját szétlájkolták
Sharon Stone az Elle spanyol kiadásában szerepel.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone új könyve, ami a Kétszer élni, mi lehet ennél szebb címet viseli, idén márciusban jelent meg az Egyesült Államokban, hazánkban várhatóan novemberben kerül a boltok polcaira.

Ennek kapcsán a 63 éves színésznő számos interjút elvállal, legutóbb az Elle magazin spanyol kiadása kérte fel egy címlapfotózásra, amelyre szívesen mondott igent. A '90-es évek szexszimbólumáról irtó merész felvételek készültek.

Sharon Stone az Elle címlapján

Az Oscar-díjas sztár a nyomtatott kiadás címlapján megmutatta hosszú lábait. Egy fekete topot viselt, bár hirtelen ránézésre úgy tűnik, mintha alsónemű nem lenne rajta, de lehet, csak a bal kezével pont eltakarta a bugyit. Emellett egy zöld kabátot is viselt.

A felvételt Stone Instagram-oldalára töltötte fel, ahol azonnal elhalmozták a lájkokkal és a dicséretekkel: "Mindig olyan elegáns, időtlen, merész és lenyűgöző vagy!", "A leggyönyörűbb nő vagy ezen a világon!, "Briliáns lett ez a címlap, pont most fejeztem be a könyvedet. Micsoda történet. Sírtam rajta, ilyen sosem fordul elő velem olvasás közben. Főleg az a rész érintett meg, ami a 2002-es Oscar-gálán történt veled és John Travoltával. Igazi túlélő vagy!" - fogalmazták.

Az utóbbi kommentelő arra a történetre utalt, ami a 2002-es Oscar-gálán történt. Az agyvérzést szenvedett Stone egy hétórás műtéten esett át, közvetlenül utána kérték fel a szervezők, hogy jelentse be John Travoltával együtt az egyik nyertest. Stone végül igent mondott erre, és megkérte Travoltát arra, táncoljanak a színpadon azért, hogy kihívás elé állítsa magát. A műtét és a színpadi szereplés között két hét telt el, az operáció után még a járás is nehezére esett.

Az Elle online kiadásához is készült egy külön címlap, ami egy egyszerű, természetes hatású fekete-fehér kép lett. A 63 éves sztár egy egyszerű topban és alsóneműben mosolygott bele a kamerába, a felvételt Michael Muller fényképész készítette.

Samantha Fox 55 évesen fantasztikusan néz ki

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a '80-as évek népszerű énekesnője, Samantha Fox.

Ezt is szeretjük