Az 55 éves Samantha Fox fantasztikusan fest friss fotóin: így ünnepelte szülinapját családjával
Samantha Fox április 15-én lett 55 éves, a hétvégén meg is ünnepelte az évfordulót szeretteivel.

samantha-fox-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox 1966. április 15-én látta meg a napvilágot Angliában, és 1983-ban kezdte meg karrierjét modellként, a The Sun brit lap Page 3 rovatában szerepelt rendszeresen modellként, hazájában így vált ismertté. A világhírnevet azonban nem a modellkedés, hanem az éneklés hozta meg számára, a '80-as évek második felében olyan slágereket adott ki, mint a Touch Me (I Want Your Body) vagy a Naughty Girls (Need Love Too).

Az 55 éves Samantha Fox kirobbanó formában van

2020 novemberében a The Sunnak adott interjújában elmesélte, amikor még csak modellkedett, mindig édesanyja csinosította ki, az asszony különleges kiegészítőket adott neki, hogy még stílusosabb felvételek készüljenek róla. A modellkedés új kiskapukat nyitott meg neki, számos partira és vörös szőnyeges eseményre meghívták. Három évvel később a zenélésbe is belecsöppent, ám akkoriban sokan szkeptikusan álltak hozzá.

- A zenei karrierem elején voltak néhányan, akik nem hitték el, hogy tényleg én éneklem a dalaim. Fogalmuk nem volt arról, hogy már kicsi koromtól kezdve színházképző iskolába jártam. Egyszer Freddie Mercury felhúzott engem a színpadra, és együtt énekeltük el a Tutti Frutti című számot. Másnapra címlapsztori lett ebből, ami teljesen megváltoztatta az életem. Ez volt az a pillanat, amikor az emberek komolyan kezdtek venni zenészként - mesélte.

Mintha tegnap lett volna, hogy megjelent első slágere, pedig azóta már 35 esztendő telt el. Az énekesnő 55. születésnapját a hétvégén ünnepelte meg szeretteivel, édesanyja és menyasszonya, Linda is felköszöntötte, természetesen fotókat is töltött fel a buliról Instagramjára, ahova a rajongók megfogalmazták jókívánságaikat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Samantha Fox.

Ezt is szeretjük