Az 53 éves Sabrina Salerno áttetsző felsőben pózolt: a 80-as évek énekesnője ilyen gyönyörű
Sabrina Salerno nagyon dögös fotót töltött fel magáról.

sabrina-salerno-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sabrina Salerno a '80-as évek egyik népszerű popsztárja volt Európában, az olasz díva csupán 19 esztendős volt, amikor meghódította a slágerlistákat a Boys (Summertime Love) című slágerével. Karrierje elején sokan hasonlították őt Samantha Foxhoz, de ezt a hasonlatot sosem szerette az énekesnő.

Március 15-én lett 53 esztendős, friss képei jól illusztrálják, mennyire fantasztikusan érzi magát a bőrében, Instagram-oldalán szívesen megmutatja dögösebb oldalát is a követőinek.

Sabrina Salerno káprázatosan fest friss fotóin

Kedden egy arany színű, áttetsző felsőben pózolt egy virágzó liliomfa előtt. A képre 24 óra alatt több mint 22 ezer lájk érkezett, sok dicsérő kommentet kapott, hogy mennyire gyönyörű és csinos.

A Gazzetta lapnak elárulta, mit tesz meg azért, hogy ilyen csodás formában tartsa magát.

- Szerintem a tökéletesség nem létezik, de mindent elkövetek annak érdekében, hogy jó formában legyek. Az én esetemben kicsit szerepet játszik a DNS-em is. Ez a szerencsén is múlik, a genetika fontos szerepet játszik ebben. Viszont amit az élettől kaptunk, meg is kell őriznünk. A rendszeres sport ennek elengedhetetlen része - magyarázta.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mindig is sportos alkatnak számított. Fiatal lányként magas- és távolugrást csinált, de végül feladta, nem volt következetes akkor még. Körülbelül negyvenéves lehetett, amikor jött egy fordulópont az életében, és a fitneszedzések rutinjává váltak. Ekkor tudatosult benne, muszáj változtatnia.

Személyi edzővel edz, mivel Olaszországban még nem nyitottak ki a termek, így otthon, online működnek közre együtt. A szakember folyamatosan variálja, mit sportoljon, valamikor súlyzós edzéseket csinálnak, máskor eszközök nélkül tornáznak. A nyújtást sosem hagyják ki. A TRX-et és a rúdtáncot is kipróbálta, utóbbi nagyon nehéz, rengeteg odafigyelést, koordinációt és hajlékonyságot igényel. Általában három-négy alkalommal edz egy héten, de előfordul, hogy ötször is edz, így sok energiát fordít arra, hogy karbantartsa az alakját.

Az étkezésre és az életvitelére is szigorúan odafigyel, bár néha megenged magának egy kis kényeztetést.

- Odafigyelek az egészségemre, nem dohányzom, semmilyen cukrot nem fogyasztok. Az egyetlen dolog, amiről nem mondtam le, az az egy pohárnyi bor. Imádom az Amaronét, bár kicsit zavar a cukortartalma, de ilyenkor felmentem magam a szabályom alól, és kivételt teszek. A pezsgőt is szeretem, de az embernek néha muszáj ilyen dolgokkal kényeztetnie magát. Szerencsére imádom a zöldségeket, a leveseket, gondolkodás nélkül megeszem őket. Főleg a sós ízeket szeretem, olykor a pizza vagy egy tányér spagetti is jólesik paradicsommártással. Könnyedén lemondok a süteményekről és az édességekről, na de a sós dolgokról már nem tudnék.

Hozzátette, élvezi az ötvenes éveit.

- Biztosabb vagyok magamban, tudatosabban hozok döntéseket. Mostanra sok félelmemet legyőztem, erősebb vagyok, mint a harmincas vagy a negyvenes éveimben. Szerintem, ha derűsen él az ember, akkor minden kornak megvan a szépsége. A húszas éveim nehéznek bizonyultak, harminc felett kezdtem kiegyensúlyozottabb lenni, és arra az útra tértem, amire mindig is akartam, negyvenévesen váltam a valódi Sabrinává, akkor jött elő az igazi személyiségem, mostanra váltam teljesen kiforrottá, remélem, hogy ez a tendencia a későbbi évtizedeimre nézve is igaz lesz.

Tina Turner friss fotóit imádják a rajongók

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a legendás énekesnő.

Ezt is szeretjük