A 63 éves Sharon Stone dögös ruhát viselt: ultranőies legújabb címlapfotóján
Sharon Stone az L' Officiel lapnak pózolt.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone új könyve, a The Beauty of Living Twice márciusban jelent meg az Egyesült Államokban, hazánkban Kétszer élni, mi lehet ennél szebb címmel adják majd ki, várhatóan novemberben.

A kiadványa miatt az elmúlt hetekben számtalan interjúfelkérést kapott, az L' Officiel magazin is készített vele egy nagy anyagot, ő lett a legfrissebb kiadványuk címlapsztárja.

Sharon Stone címlapfotója

A 63 éves színésznőről egy nagyon dögös címlapfotót készítettek, a Salvatore Ferragamo divatháztól szerezte stylistja, Paris Libby ezt a szexi szoknyát és hozzá színben passzoló felsőt. Elképesztően fest ezen a címlapon az Elemi ösztön sztárja.

Az interjúban elmondta, felért egy terápiával, hogy megírhatta az életét feldolgozó könyvét, a történetmesélésben központi szerepet játszik a 2001-ben elszenvedett stroke-ja is. Bevallotta, nem készült fel teljesen az emberek reakciójára, ám reméli, hogy értékelik majd az őszinteségét az olvasói, emellett az életében szerzett tapasztalatai hasznosak lesznek mások számára. 

- Amikor feltárod a valós énedet a világ számára, úgy érzed magad, mint egy vámpír, aki kétszáz év után kibújt a koporsójából a napfényre - magyarázta.

A kiadványt édesanyjának ajánlotta, sőt, az első vázlatot vele ismertette. Bár régen nem volt mindig fényes a viszonyuk, a könyvének hála, sokkal jobbá vált a kapcsolatuk. Az élete kezdetéről is szó esik a kiadványban, gyerekként elég szegényes körülmények között éltek.

- Megértettem, milyen is a valódi szegénység Amerikában, és azt is átlátom, hogy mennyire nem teszünk ez ellen semmit. Folyamatosan hátrálunk, és azt mondjuk, nem fogunk 15 dolláros minimálbért adni óránként senkinek - panaszkodott.

Persze a hollywoodi élete sem maradhatott ki a könyvből, sajnos előfordult, hogy átverték. Nem mellesleg gyönyörű nő volt, emiatt többen ki akarták őt használni, és olyan dolgokra kényszeríteni, amit nem akart megtenni.

- A szexet régóta elvárják a filmiparban. Biztosan kijelenthetem, hogy nem feküdtem le senkivel azért, hogy sikeresebb legyek a karrieremben. Viszont még ez sem akadályozott meg abban, hogy életem során szexuálisan bántalmazzanak olyan emberek, akiket ismertem, vagy nem.

Tina Turner friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban a legendás énekesnő.

Ezt is szeretjük