A 62 éves Sharon Stone sminkben és anélkül: így fest az egykori szexszimbólum natúr arccal
Fotókon Hollywood nagyágyú színésznői teljesen festetlenül.

sharone-stone
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha csak egy percig is láttad Sharon Stone játékát az Elemi ösztönben, tudhatod, nem véletlenül sütötték rá a szexszimbólum jelzőt. Jelenléte minden képkockán átütő, de a filmrajongók a szépségéről is ódákat zengenek.

Sharon Stone 62 évesen smink nélkül

Neki nincs szüksége több réteg sminkre ahhoz, hogy mindenkit lehengereljen, úgy is gyönyörű, ha semmi sem fedi az arcát. A 62 éves filmcsillag sokszor megmutatja magát a közösségi médiában, megannyi olyan videót és képet találhatsz róla az Instagramon, ahol egy leheletnyi festék sem fedi a vonásait. Nem csoda, hogy sosem tétovázik, posztoljon-e így magáról, hiszen fantasztikusan néz ki. Szinte lehetetlen elhinni róla, hogy 62 éves. Fiatalos külseje nem pusztán genetikai csoda, édesanyja révén gyermekkora óta a kisujjában van a szépségápolás.

- Az édesanyám Avon-hölgy volt, egy napon a kezembe nyomott egy hidratálókrémet, és azt mondta: „ezt kend fel az arcodra minden reggel és minden este életed végéig” - mesélte az Allure magazinnak.

Nem ő az egyetlen nagyágyú színésznő Hollywoodban, aki bátran megmutatja smink nélkül is az arcát, képeken további sztárokat mutatunk természetes valójukban.

Ezt is szeretjük