Felismered Lady Gagát smink nélkül? Festetlen arccal mutatjuk a legnépszerűbb sztárokat

Így festenek a népszerű női sztárok smink nélkül.

lady-gaga-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan hírességek, akik a vörös szőnyegen mindig a visszafogott, egyszerű sminkeket viselik, mások viszont nyitottak az extrémebb, kicsit művészibb megjelenésekre, utóbbi csoportba tartozik Lady Gaga is, aki igazi kísérletező típus volt mindig is, ha a stílusáról volt szó.

Felismered a női sztárokat smink nélkül?

A gyönyörű énekesnő imádja a feltűnő, olykor sokkoló hatású megjelenéseket, bár a stílusa a karrierje indulása óta sokat változott, napjainkban már kevésbé jellemző rá a polgárpukkasztás. Odáig van a sminktermékekért, sőt saját kozmetikai termékeket áruló vállalkozása is van, a Haus Laboratories. Tinédzserként sosem érezte magát szépnek, ezért kezdte egyre különlegesebben és feltűnőbben festeni magát. Mára szerencsére teljesen elfogadta magát, így szívesen mutatkozik festék nélkül is.

Nem Lady Gaga az egyetlen, aki megmutatta rajongóinak természetes arcát. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a népszerű sztárok smink nélkül.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük