Shakira smink nélküli fotója: ekkora a különbség, ha nem visel festéket
Így fest Shakira smink nélkül.

shakira-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan női sztárok, akik a sminkelés elhivatott rajongói, és imádják, ha minél extravagánsabban nézhetnek ki tőle.

Mások az egyszerű, de nagyszerű megoldás hívei, ide tartozik Shakira is, aki ha a vörös szőnyegen megjelenik, általában soha nincs rajta túl sok smink.

Shakira smink nélkül

A természetesség híveként közösségi oldalán is megmutatja bátran festetlen arcát, több olyan szelfije is van, amin jól látható, hogy tényleg nincs rajta egy gramm festék sem. Szerintünk természetes valójában is gyönyörű az énekesnő.

Shakira kisminkelve és smink nélkül.
Shakira kisminkelve és smink nélkül.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Shakira

2014-ben az InStyle magazinnak árulta el, hogy a sminkjét mindig ő maga készíti el, nem szereti szakemberekre bízni magát.

- Nem kell túlkomplikálni ezt, általában természetes árnyalatú rúzst viselek az ajkaimon, illetve a szemeimet kihangsúlyozom kicsit. Úgy érzem, minél kevesebb sminket viselek, annál jobban nézek ki. Sok évet töltöttem már el a kamera előtt, és néha úgy gondolom, hogy most sokkal szebb vagyok, mint tíz évvel ezelőtt, amikor még rengeteg festéket viseltem. Szerintem nagyon fontos, hogy az ember hagyja a bőrét ragyogni - magyarázta a sztár, aki egyáltalán nem híve a vastag alapozásnak.

Azt is elárulta, hogy naptejjel rendszeresen bekeni az arcát, mert nem akarja, hogy a nap károkat okozzon a bőrén. Emellett szerinte fontos, hogy egy nő gyakran mosolyogjon. Hozzátette, az a típusú híresség, aki a kamerába szinte folyamatosan mosolyog, de többször előfordult vele, hogy a fotós rászólt, ne villantsa meg a fogait annyiszor, helyette vágjon komolyabb, szexibb arcot. A naptej mellett C-vitamin-tartalmú szérumot is használ, ami jól hidratálja a bőrét, ezt általában mindig sminkelés előtt keni fel az arcára.

Női sztárok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest smink nélkül Lady Gaga, Charlize Theron vagy éppen Demi Lovato.

Ezt is szeretjük