Shakira és Piqué így szurkoltak 9 éves fiuk meccsén: egymás közelébe sem mentek
Shakira és Piqué kilencéves fiuk baseballmeccsén mutatkoztak először együtt a szakítás óta.

shakra-és-piqué
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Shakira és Gerard Piqué szakításától és a focista félrelépésétől volt hangos a sajtó az elmúlt hónapokban. Az elválásuk viharosra sikerült, a napokban egy ügyvédi iroda előtt látták őket, ebből az következik, hogy már be is adták a válókeresetet. 

Az énekesnő az Elle magazinnak adott először interjút a történtekről, elárulta, élete legsötétebb időszakát éli. Hozzátette, gyermekei adnak erőt neki, mindent megtesz annak érdekében, hogy a kilencesztendős Milan és hatéves öccse, Sasha előtt jó példát mutasson.

Shakira és Piqué a szakítás után

Utóbbit alátámasztja, hogy nagyobbik gyermeke kedvéért hajlandó volt exével együtt mutatkozni. Piqué is ott volt a hétvégén Milan baseballmeccsén, a róluk készült fotók azt tanúsítják, a két fél között puskaporos a hangulat.

Shakira a pálya egyik széléről szurkolt Milannak. Az exe közelébe sem ment.
Shakira a pálya egyik széléről szurkolt Milannak. Az exe közelébe sem ment.
Fotó: Profimedia

Míg Shakira a lelátón szurkolt fiának, addig Piqué a pálya másik szélén követte nyomon a meccset. A képeken jól látszik, egymás közelébe sem mentek, szóra sem méltatták a másikat.

Gerard Piqué sem kezdeményezett beszélgetés gyermekei anyjával.
Gerard Piqué sem kezdeményezett beszélgetés gyermekei anyjával.
Fotó: Profimedia

Énekesnők fiatalkori fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek a legnépszerűbb énekesnők a hírnév előtt.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ezt is szeretjük