Shakira megtörte a csendet botrányos szakítása óta: Piqué új párjáról is kérdezték

Shakira először vallott a szakításáról.

Shakira vallomása a szakításáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué és Shakira uralták idén nyáron a címlapokat: a focista botrányos félrelépéséről, majd az új, 23 éves barátnőjéről, a szakításukról, illetve a fiaik felügyeleti joga miatt kialakult harcukról szólt a cikkek java része.

Az énekesnő több hónap hallgatás után adott interjút először, az Elle magazinnak bevallotta, élete legsötétebb korszakát éli, nemcsak a szakítás és a gyerekek felügyeleti joga miatti vita, hanem egy másik komoly ügy is nyomasztja a vállát, ugyanis a spanyol kormány megvádolta, hogy 2011 és 2014 között nem fizette be az adót, amiért akár nyolc év börtönt is kaphat.

Shakira vallomása a szakításáról

Az interjúban elmondta, ez az első alkalom, hogy megnyílik a szakításáról. Eddig azért nem beszélt róla, mert próbálta feldolgozni az elmúlt hónapok eseményeit.

GettyImages-136632729
Fotó: Scott Heavey / Getty Images Hungary

- Nehéz erről beszélni, mert még most is tart a szakítás folyamata, ez nem egy átlagos különválás, mert közszereplő vagyok. Nemcsak nekem, hanem a gyerekeim számára is kemény időszak ez. Hihetetlenül bonyolult. A nap 24 órájában lesifotósok táboroznak a házam előtt, az otthonomon kívül nincs más hely, ahol elrejthetném a gyerekeimet. Tudja, nem sétálhatunk egyet a parkban, mint egy átlagos család, és nem nyalhatunk el egy fagyit valahol úgy, hogy ne követnének bennünket a paparazzók, szóval kemény ez.

Próbáltam eltitkolni dolgokat a gyermekeim elől, mert az az elsőszámú küldetésem, hogy megvédjem őket.

- De aztán hallanak dolgokat az iskolában a barátaiktól, vagy valami nagyon kellemetlen hírre bukkannak az interneten, és mindez csak rájuk van hatással, érti? Szóval igyekszem eltitkolni előlük a helyzetet, amennyire csak tudom. Nagyon felkavaró ez az egész két gyerek számára, akik megpróbálják feldolgozni szüleik elválását.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vannak pillanatok, amikor úgy látja, ami történik vele, az nem is a valóság része.

- Néha úgy érzem, hogy ez az egész egy rossz álom, és egyszer csak fel fogok ébredni. De nem, ez a valóság. Ami szintén valóságos, az az abból fakadó csalódottságom, hogy az a szent és különleges dolog, amilyennek hittem a gyerekeim apjával való kapcsolatom, átalakult valami leegyszerűsített és olcsó történetté a médiának köszönhetően.

Kiemelte, mindig is hitt abban, hogy örökké egy család lehetnek, ezért ez a szakítás a legfájdalmasabb dolog, ami történhetett vele. Fiai, a kilencéves Milan és a hétéves Sasha tartják benne a lelket. Erős akar maradni mellettük, hogy ezzel is jó példát mutasson nekik.

Az interjú egy pontján az Elle újságírója Piqué új szerelmére terelte a szót. A beszélgetés készítője azt vette ki az énekesnő szavaiból, hogy valójában nem akart szakítani, és harcolt volna tovább a kapcsolatukért, de mivel a futballista továbblépett, így esélytelen, hogy újra együtt legyenek. Shakira válaszából érződött, hogy nem akart személyeskedni vagy bármi rosszat mondani gyerekei apjára és új kedvesére nyilvánosan.

- Azt hiszem, ezek a részletek valahogy túl magánjellegűek ahhoz, hogy megosszam őket, legalábbis ebben a pillanatban, minden olyan fájdalmas és új. Csak azt tudom mondani, hogy mindent beleadtam ebbe a kapcsolatba, és mindent megtettem a családomért.

Elmagyarázta, régen elég nomád életet élt, folyton járta a világot a turnéival, műsorokban szerepelt, miután idősebbik fia elkezdte az iskolát, akkor döntött úgy, hogy megváltoztatja a prioritásokat az életében, a családja lett az első, míg a karrierje a háttérbe szorult. Azért Barcelonában telepedett le, mert Piqué is ott focizott, szerette volna támogatni őt. Hozzátette, vagy neki, vagy Piquének mindenképp fel kellett volna áldoznia a karrierjét, ezt végül ő tette meg, nem a sportoló.

Énekesnők, mielőtt befutottak volna

Mutatjuk, hogyan festettek a hírnév előtt a világ legismertebb énekesnői.

Shakira felismerhetetlenül nézett ki fekete hajjal a karrierje elején: így festettek az énekesnők a hírnév előtt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük