Egyre nagyobb a botrány a félrelépéssel vádolt Adam Levine körül: undorító, mit művelt a volt jógaoktatójával
Adam Levine körül egyre nagyobb a botrány, már az exjógaoktatója is megszólalt.

GettyImages-624792346
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy azt korábban megírtuk, a Maroon 5 énekese, Adam Levine egy évig csalta a feleségét Sumner Stroh Instagram-modellel, erről a volt szerető a TikTokon vallott. Állítását azokkal a képernyőfotókkal támasztotta alá, amelyeket az Instagramon folytatott privát beszélgetéseikről készített.

A 43 esztendős sztár reagált a vádakra, tagadta, hogy valaha is lefeküdt volna a nála húsz évvel fiatalabb lánnyal, de azt viszont elismerte, hogy átlépett egy határt, és megígérte, többet nem fog más nőknek flörtölős üzeneteket küldözgetni. Mióta Sumner felszólalt, egyre több nő mutatja meg, nekik milyen üzeneteket küldözgetett a sztár, azonban ezek közül Alanna Zabel története emelkedik ki a leginkább.

Adam Levine botránya egyre inkább eldurvul

Alanna 2007 és 2010 között oktatott jógát a zenésznek, azokban az években Levine még nem ismerte jelenlegi feleségét, Behati Prinsloo-t, azonban akkor is volt barátnője. A nő az Instagram-oldalán egy sztoriban írta le a teljes történetet, írta meg a Daily Mail.

- 2007 és 2010 között voltam a jógaoktatója. Gyakran mondta nekem, hogy a barátainak folyton azzal dicsekszik, hogy az ő jógatanárának van a legjobb s*gge a városban, ez még aranyos volt. Egy nap küldött nekem egy sms-t, amiben ez állt: "Meztelenül akarom veled tölteni a napot." Pont a fürdőben voltam, és a féltékeny exem észrevette, mit írt, dühös is lett miatta. Biztosítottam az exemet arról, hogy biztosan Adam az akkori barátnőjének, Beckynek szánta az üzenetet, és csak véletlenül küldte el nekem. Vissza is írtam neki, hogy így történt-e. Adam erre már nem válaszolt, az exem pedig erőszakossá vált, és eltörte a csuklóm - fogalmazta.

Bevallotta, ez egy pusztító pillanat volt számára, ráadásul az egész élete is megváltozott a történtek után.

- Amikor elmondtam Adamnek, mi történt velem, figyelmen kívül hagyta, bocsánatot sem kért, a következő turnéjából is kirúgott.

Rajta kívül Maryka és Alyson Rose modellek osztottak meg képernyőfotókat privát beszélgetéseikről, amelyekben Levine szintén csapta a szelet a lányoknak.

Sumner Stroh, akivel állítólag egy évig csalta Behati Prinsloót, reagált Levine legutóbbi nyilatkozatára, amelyben azt állította, sosem csalta meg a feleségét.

Stroh az Instagram-sztorijában csak ennyit írt ki: "Valaki szerezzen ennek a férfinak egy értelmező kéziszótárt."

Piqué továbblépett

Shakira már végleg a múlté, Gerard Piqué hónapok óta szerelmes.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük