Piquét először fotózták le 23 éves barátnőjével: Shakira dühöng a képek miatt
Shakira reakciója nem volt túl pozitív, miután meglátta Piqué és új barátnője fotóit.

shakira-és-pique-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gerard Piqué először jelent meg nyilvánosan 23 éves barátnőjével, Clara Chía Martíval, közölték a spanyol Socialité tévéműsorban.

Több lesifotó készült az újdonsült párról, amelyek pillanatok alatt elterjedtek a spanyol médiában. A képeket látva Shakirának is megvolt erről a maga véleménye.

Shakira reakciója Gerard Piqué új barátnőjére

Piqué és kedvese Dani Martín koncertjén vettek részt, ahol több kép készült róluk, ahogy az alábbi fotókon is látszik, a sportoló és kedvese jól érezték magukat egymás társaságában.

Nuria Marín és Laura Roige, a Socialité műsorvezetői alig jutottak szóhoz a képek láttán.

- Olyan izgatott vagyok, hiszen evidens, hogy kapcsolatban állnak egymással. Szerelmet látok itt, ami biztosan fájni fog Shakirának, hiszen most egy olyan Gerard Piquét láthatunk, akit eddig még nem ismerhettünk. Soha nem láttam őt így az énekesnővel - fogalmazta Roige.

A műsor készítői felvették a kapcsolatot a slágergyáros egyik családtagjával, aki elmondta, mi volt Shakira véleménye a képekről.

- Nagyon mérges, hogy a gyerekei apját a barátnőjével látja nyilvánosan.

Megemlített egy egyességet is, ami az énekesnő és a futballista között köttetett. Megígérték egymásnak, hogy a szakításuk után egy évig egyikőjük sem mutatkozik az új párjával nyilvános helyeken, azonban ezt Piqué megszegte.

Idén augusztusban derült ki, hogy a sportoló hivatalosan továbblépett, ezen a fotón a nála 12 évvel fiatalabb Clara Chía Martí látható.

A fiatal szépség PR-tanulmányokat végez az egyetemen, azonban az iskola mellett a Kosmos nevű sport- és médiacégnél dolgozik, a vállalkozásba Piqué is befektetett. Akkor találkoztak először, amikor a munkájuk során rendezvényeken dolgoztak együtt.

Kapcsolatuk már több hónapja tart.

Nem Shakira az egyetlen, aki adócsalási botrányba keveredett

Képes összeállításunkban olyan sztárokat mutatunk, akik adócsalási botrányba keveredtek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük