A jóképű énekes egy évig csalta modell feleségét, állítja a szeretője: óriási botrányba keveredett Adam Levine
Adam Levine került megcsalási botrányba.

adam-levine-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Levine, a Maroon 5 énekese nagy bajba került, ugyanis egy Instagram-modell, Sumner Stroh azt állítja, hogy egy éven keresztül a szeretője volt. Ez azért kellemetlen, mert a sztár 2014 óta él házasságban Behati Prinsloo-val, a Victoria Secret modelljével, két gyerekük van, Dusty és Gio, hamarosan érkezik a harmadik baba is a családba.

A lány a TikTokon osztotta meg a történetét, képernyőfotókkal bizonyította, hogy Levine-nel tényleg kapcsolatban álltak.

Adam Levine megcsalási botránya

Sumner Stroh azért döntött úgy, hogy kitálal az énekesről, ugyanis egy barátnője el akarta adni a sztorijukat az egyik bulvárlapnak, nyilvánvalóan jó pénzért. Annak érdekében, hogy ezt megakadályozza, a TikTok-csatornáján számolt be arról, hogy körülbelül egy éven keresztül viszonyt folytatott a Moves Like Jagger énekesével.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

- Fiatal voltam, naiv, és őszintén szólva úgy érzem, kihasználtak engem. Nem olyan állapotban voltam, amilyenben most vagyok, szóval egyértelműen könnyen lehetett engem manipulálni. (...) Adammel nagyjából egy évig találkozgattunk - mondta a modell, aki eközben a privát beszélgetésükből is mutatott részleteket.

Levine hivatalos Instagram-oldaláról írogatott neki, olyan üzeneteket küldött, mint például "szinte hihetetlen, mennyire kib*szottul dögös nő vagy" vagy "50-szer szexibb vagy élőben". Utóbbit már az első találkájuk után írhatta.

Sumner elmondta, egy idő után ő volt az, aki már nem kommunikált vele többé. Pár hónapnyi szünet után, idén júniusban Levine ráírt, elmondta, hamarosan újra apa lesz. Megkérdezte tőle, ha fia születik, elnevezheti-e a picit Sumnernek.

Több kommentelő belekötött a nőbe, hogy tisztában kellett volna lennie azzal, hogy Adam házas, hiszen mégis egy világsztárról beszélünk. Ebben a szituációban, akik tényleg áldozatnak vallhatják magukat, az a megcsalt feleség és a zenésszel nevelt gyerekeik.

GettyImages-1205219395
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

Ezen vádak után egy újabb videót töltött fel a TikTokra, amelyben picit részletesebben elmagyarázta a történteket. A felvétel elején leszögezte, kínosan érzi magát azért, amit tett, és undorodik mindattól, ami abban az ominózus egy évben történt. Amikor megismerte a sztárt, pont előtte költözött Los Angelesbe, emiatt is tartotta magát naivnak és befolyásolhatónak.

- Az volt a benyomásom, hogy tönkrement a házasságuk. Hittem abban, hogy ennek tényéről azért hallgatnak, mert nem akarják, hogy negatív hírek jelenjenek meg róluk a sajtóban. Ahogy már elmondtam, új voltam Los Angelesben, ezért azt feltételeztem, hogy az ilyen kaliberű sztároknál így működnek a dolgok. Pont ezért érzem magam kihasználva, mert tudta, hogy minden szavát elhiszem neki. Sebezhető állapotban voltam, mert még nem ismertem L.A.-t. Emellett folyton üzengetett a hivatalos Instagram-oldaláról, nem volt semmi okom arra, hogy megkérdőjelezzem őt bármiben is.

Később ébredt rá, hogy a zenész végig manipulálta őt. Miután rájött, hogy Levine csak játszadozik vele, azonnal megszakított vele minden kapcsolatot. Visszagondolva bánja, hogy nem vonta kérdőre egyszer sem a férfit, és ma már biztosan nem lenne olyan naiv, mint akkor. Végül a Victoria Secret modelljétől és a két kisgyerektől is bocsánatot kért, mert tisztában van vele, hogy ebben a szituációban ők sérültek a leginkább.

Levine reagált a vádakra a TMZ-nek, tagadta, hogy félrelépett volna, azt azonban elismerte, hogy átlépett egy határt. Helytelennek gondolta a viselkedését, azonban ígérte, a jövőben ilyet nem tesz.

- Csak a feleségem és a családom tagjai érdekelnek ezen a világon. Életem legnagyobb hibája az volt, hogy ennyire naiv és ostoba módon kockára tettem azt az egyetlen dolgot, ami igazán számít. Soha többé nem csinálok ilyet. Vállalom a tettemért a teljes felelősséget. Túl leszünk ezen együtt.

Sztárok, akik megmentették a válságba került kapcsolatukat

Mutatjuk Hollywood sztárpárjait, akik a szakítás után újabb esélyt adtak a kapcsolatnak.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük