Ben Affleck és Jennifer Garner idősebbik lányából bájos tini lett: a 16 éves Violet tiszta anyja

Ben Affleck lánya, Violet idén decemberben már 17 éves lesz.

affleck-és-garner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor még Ben Affleck Jennifer Garnerrel volt együtt, három gyermeket vállaltak: legidősebb lányuk, Violet 2005 decemberében látta meg a napvilágot, őt követte Seraphina 2009-ben, majd Samuel 2012-ben. Legidősebb lányukból nagyon bájos tinédzser lett.

Ben Affleck lánya, Violet

Bár a sztárpár már évek óta nincs együtt, gyermekeiket közösen nevelik továbbra is, így a lesifotósok mindkettejük társaságában sűrűn megörökítik Violetet, Seraphinát és Samuelt. Miután Affleck 2021-ben ismét visszatalált Jennifer Lopezhez, pár hónappal később bemutatta nekik az énekesnőt.

Az elmúlt egy év alatt egy igazi mozaikcsaláddá kovácsolódtak, hiszen Lopeznek is született az előző házasságából két gyereke, Emme és Maximilian. A titokban egybekelt sztárpár mind az öt gyermeket magával vitte párizsi nászútjukra, ahol egy nagyon édes felvétel is készült a szépséges Violetről és J. Lóról. Éppen egymást ölelték, amikor a fotós megörökítette őket.

A friss fotókon, amelyeken Affleck legidősebb lánya is szerepel, jól látszik, hogy Violet Jennifer Garnerre ütött, neki is ugyanolyan kedves a mosolya, mint a Hirtelen 30 imádni való sztárjának.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes lány Violet Affleck.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük