Jason Momoa 14 éves lányából szép kamasz lett: az akciósztár a gyerekeivel lépett a vörös szőnyegre

Jason Momoa lányával és fiával lépett a vörös szőnyegre.

jason-momoa-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet két gyermek szülei: lányuk, Lola 2007. július 23-án, fiuk, Nakoa-Wolf 2008. december 15-én látta meg a napvilágot. Sem Momoa, sem Bonet nem azon hírességek közé tartoznak, akik ne mutatkoznának a nyilvánosság előtt a gyerekekkel. Legutóbb az akciósztár a Batman című mozifilm premierjére vitte el csemetéit.

Jason Momoa lánya, Lola

Momoa büszkén pózolt Lola és Nakoa-Wolf oldalán. Lányából nagyon szép kamasz lett, Lola egy kockás ruhát és egy fekete csizmát húzott a premierre. A filmben féltestvérük, Zoe Kravitz játssza a Macskanő szerepét, pont azért is kaptak meghívást a premierre, hogy Kravitzet támogassák. A feltörekvő színésznő édesanyja, Lisa Bonet nem jelent meg az eseményen, valószínűleg azért sem, mert az elmúlt hónapokban elég nagy figyelmet kapott a Momoával való házasságuk.

2022 januárjában jelentették be, hogy elválnak, ám tegnap arról érkezett a hír, hogy ismét összeköltöztek, és adnak egy újabb esélyt egymásnak. Ennek a váratlan fordulatnak a gyerekek is örülnek természetesen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük