Jason Momoa 14 éves lányából szép kamasz lett: az akciósztár a gyerekeivel lépett a vörös szőnyegre
Jason Momoa lányával és fiával lépett a vörös szőnyegre.

jason-momoa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Momoa és felesége, Lisa Bonet két gyermek szülei: lányuk, Lola 2007. július 23-án, fiuk, Nakoa-Wolf 2008. december 15-én látta meg a napvilágot. Sem Momoa, sem Bonet nem azon hírességek közé tartoznak, akik ne mutatkoznának a nyilvánosság előtt a gyerekekkel. Legutóbb az akciósztár a Batman című mozifilm premierjére vitte el csemetéit.

Jason Momoa lánya, Lola

Momoa büszkén pózolt Lola és Nakoa-Wolf oldalán. Lányából nagyon szép kamasz lett, Lola egy kockás ruhát és egy fekete csizmát húzott a premierre. A filmben féltestvérük, Zoe Kravitz játssza a Macskanő szerepét, pont azért is kaptak meghívást a premierre, hogy Kravitzet támogassák. A feltörekvő színésznő édesanyja, Lisa Bonet nem jelent meg az eseményen, valószínűleg azért sem, mert az elmúlt hónapokban elég nagy figyelmet kapott a Momoával való házasságuk.

2022 januárjában jelentették be, hogy elválnak, ám tegnap arról érkezett a hír, hogy ismét összeköltöztek, és adnak egy újabb esélyt egymásnak. Ennek a váratlan fordulatnak a gyerekek is örülnek természetesen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos Jason Momoa lánya, Lola.

Ezt is szeretjük