Angelina Jolie 15 éves lányáról posztolt: a tinédzser Shiloh le sem tagadhatná szüleit
Ritka pillanatnak számít, ha Angelina Jolie valamelyik gyerekéről posztol az Instagramon.

shiloh-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie 2021 augusztusában csatlakozott az Instagramhoz, akkor pillanatok alatt több millióan követték be, a színésznő posztjaira jelenleg több mint 12 millióan kíváncsiak világszerte. Nem magánéleti dolgok megosztására használja közösségi oldalát, helyette a számára fontos ügyekről készít tartalmakat, ám olykor egy-egy posztjában feltűnnek gyermekei is.

Shiloh Jolie-Pitt le sem tagadhatná a szüleit

A héten egy friss fotót tett ki magáról és Shiloh-ról, ami Kambodzsában készült róluk. A képet több mint egymillióan lájkolták.

"Néhány nap Kambodzsában a barátságos, helyi emberek között, és érzem, hogy a lelkem magához tér. Ez mindig is különleges ország volt számomra és a családunk számára" - fogalmazta Jolie a kép alatt, aki azért utazott az ázsiai országba, hogy az MJP Alapítvánnyal dolgozzon együtt, amelynek csapata egészségügyi, oktatási és természetvédelmi programokat vezet a térségben.

Jolie-val sűrűn vele tartanak a gyerekei is ilyenkor. Brad Pitt-tel összesen hat gyermeke van, ebből három adoptált, a többiek vér szerintiek, Maddox 2001-ben, Pax 2003-ban, Zahara 2005-ben, Shiloh 2006-ban, ikrei, Vivienne és Know 2008-ban látták meg a napvilágot.

Középső lánya, Shiloh májusban ünnepelheti 16. születésnapját. Az elmúlt években rengeteget nőtt, már olyan magas, mint édesanyja, emellett, mint sok kamasznál megfigyelhető, ő is folyamatosan kísérletezik a stílusával, ami teljesen normális ebben a korban. A fiatal lány le sem tagadhatná híres szüleit, nagyon hasonlít Jolie-ra, tőle a mosolyát örökölte, szőke tincsei viszont Brad Pittre emlékeztetnek bennünket.

Ezt is szeretjük