A súlyosan beteg Selma Blair szexi miniruhában állt színpadra: ilyen lenyűgöző volt partnere oldalán

Selma Blair súlyos betegsége ellenére is színpadra állt, lenyűgöző formában bűvölte el a közönséget.

Selma Blair betegsége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Selma Blair a '90-es években szerzett hírnevet magának. Többek között olyan neves hollywoodi filmekben játszott, mint a Kegyetlen játékok, az Édes kis semmiség és a Doktor Szöszi. 2004-ben megtisztelő címet nyert: az FMH Száz legszexibb nő versenyén 93. helyezést ért el, amelynek nagyon örült.

Az ötvenéves színésznő nehéz élethelyzetbe került, amikor 2018-ban lesújtó hírek érkeztek az egészségéről: sclerosis multiplexet diagnosztizáltak nála. Ennek ellenére nagyon kitartóan tűri a kezeléseket, sőt még a Dancing With The Stars amerikai verziójának új évadában is szerepel versenyzőként.

Selma Blair a Dancing with the Starsban

Egészségi állapota semmiben sem állíthatja meg. Kitűnő példa erre az idei Dancing with the Stars műsora, amelyben táncpartnerével, Sasha Farber táncművésszel versenyez a fődíjért.

Nagyon komolyan veszi a versenyt, rendszeresen oszt meg videókat és fényképeket az élő adásokról és a felkészülésekről is. Legfrissebben posztolt fényképén fekete-fehér miniruhában mutatta meg csinos alakját. 

"Barátokra, családra és szerelemre találtam, amikor tegnap este kitörtem a börtönből…" - írta az Instagramra posztolt fotója alá.

- Még soha nem táncoltam senkivel. Ez volt az első táncom, és az, hogy Sasha végig a tánc keretei között tartott engem, és megtanított egy kicsit jobban kontrollálni és megnyugtatni a légzésem. Ez nagyon sokat jelentett számomra. Gyönyörű volt - nyilatkozta az Access Hollywoodnak adott hétfői interjújában. 

Többek között arról is beszélt, hogy mit jelent versenyzőnek lenni szklerózis multiplex betegséggel élőként.

- Reméltem, hogy ezzel a műsorral meg tudom mutatni a fogyatékkal élőknek azt az örömet, amelyről talán még álmodni sem mertek.

Jane Fonda rákos

Jane Fonda szomorú hírt közölt rajongóival Instagram-oldalán pénteken: közölte, hogy rákban szenved, ám soraiból úgy tűnt, bizakodó a felépülésével kapcsolatban. A rák pontos típusa az NHL, azaz a Non-Hodgkin limfóma, mely a nyirokrendszert érinti.

A 84 éves Jane Fonda rákos: Instagramján jelentette be a rossz hírt, de bizakodó

A 84 éves színésznő Instagramján tudatta a hírt rajongóival.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/North America

Ezt is szeretjük