Sean Penn lányától káprázik a szemünk: a gyönyörű Dylan modellként dolgozik

Dylan 2013 óta tűnik fel divatmagazinok címlapján és a kifutón.

sean-penn-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kétszeres Oscar-díjas színész, Sean Penn filmjeivel a nézők és a kritikusok elismerését vívta ki magának, csáberejével pedig számos híres női sztárt vett le a lábáról. Hódításai közt szerepelt Madonna, akivel 1985 és 1989 között voltak házasok, de Charlize Theron és Robin Wright színésznőkkel is hosszú ideig alkotott egy párt.

Sean Penn gyönyörű modell lánya

Utóbbival 1996-ban kötötte össze az életét, 2010-ig tartó frigyükből két gyermek született: fiuk, Hopper 1993-ban, lányuk, Dylan 1991-ben látta meg a napvilágot. A szőke szépségnek minden adott volt, hogy szülei nyomdokaiba lépve a filmezésben lelje meg hivatását, ám egészen 2015-ig minden szerepajánlatot elutasított, és inkább a szépségiparban vetette meg a lábát. A Gap ruházati márka 2013-ban kérte fel első modellmunkájára, az ezt követő években olyan magazinok divatanyagaiban szerepelt, mint a GQ vagy a W Magazine.

Bár ezek után évekig dolgozott a legnevesebb modellügynökségekkel, és számos kifutón végiglejtett, egy 2020-as interjúban elárulta, annak ellenére, hogy az elején nem érezte magáénak a filmipart, megváltozott a véleménye, és a későbbiekben szívesen dolgozna a kamera mögött.

- A modellkedés nem az igazi szenvedélyem. Inkább úgy fogom fel, mint szórakozást, amivel történetesen tudom fizetni a számláimat. Viszont az írás, a rendezés vagy igazából bármilyen munka a kamera mögött nagyon érdekelne, ezzel foglalkoznék a jövőben - ecsetelte az Elle magazinnak.

Sean Penn 30 éves lánya immár minden erejével azon van, hogy elismert modellből hollywoodi szakember legyen. 2015-től kezdve a színészkedéstől sem zárkózik el úgy, mint korábban, több rövidfilmben kapott szerepet az elmúlt esztendőkben, 2022-ben benne lesz a Signs Of Love című filmben, amelyben Pattyt játssza majd.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Dylan.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük