Mick Jagger 28 éves lánya szőke bombázó: Georgia May különleges arcáért rajong a divatszakma
Georgia May Jagger 2008-ban kezdte meghódítani a kifutókat.

mick-jagger
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy Mick Jagger szelleme olyan híres zenészeket ihletett meg, mint a Maroon 5 tagjai vagy Christina Aguilera, akik még egy dalt is írtak róla 2011-ben. A Rolling Stones frontemberét élő legendaként tartja számon a zeneipar.

Mick Jagger gyönyörű, modell lánya

Nem csak énekesként emlegetik a legjobbak között, gyermekei számát tekintve is rekordernek számít a sztárvilágban, hiszen nem sok híresség mondhatja magát nyolcgyerekes apukának. 

Gyermekei közül a legismerősebben Georgia May neve csenghet, hiszen a 28 éves lány önállóan is kivívta magának a hírnevet. Édesanyja, Jerry Hall nyomdokaiba lépett, és a divatszakmában kezdett el tevékenykedni, a sikerek pedig nem kerülték el. Karrierje 2008-ban kezdődött, ekkor szerződtette le a TESS Model Management nevű ügynökség. Az elmúlt 13 évben olyan híres márkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a Miu Miu, a Louis Vuitton vagy a Versace. Legutóbb a Victoria’s Secret nyerte meg magának, ő lett a Love and Lemons fantázianévre keresztelt nyári kollekciójuk arca.

Nem csoda, hogy kapkodnak érte a divatházak, hiszen igazán különleges szépséggel áldotta meg az ég. Sokan épp tökéletlensége miatt szeretik az arcát, például az egyik szexepiljének hézagos fogait tartják.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Mick Jagger lánya.

Ezt is szeretjük