Michael Jackson lánya gyönyörű modellként pózolt a címlapon: Paris kék szemei téged is megigéznek
Paris Jackson már nemcsak modellként, hanem zenészként is bontogatja szárnyait.

paris-jackson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson 2009 júniusában hunyta le örökre a szemeit, tragikus halála az egész világot megrázta, a legnagyobb gyásszal három gyermekének kellett megküzdenie: Michael Jr., becenevén Prince 12, egy szem lánya, Paris 11, illetve Prince Michael, ismertebb nevén Blanket csupán hétéves volt. A gyerekek azóta felnőttek, a legtöbbet Paris Jacksonról hallhatnak a rajongók, akiből modell lett, ám november 13-án kiadta élete legelső szólólemezét Wilted címmel.

Paris Jackson édesapja nyomdokaiba lépett

A 22 éves szépség a FAULT Magazine címlapján pózolt, a felvétel káprázatos lett róla, kék szemei csak úgy hipnotizálják az embert. A lapnak interjút is adott, amelyben elmesélte, hogy az albumán hallható 11 szám egy-egy fontos életeseményéről szól. A dalokban teljesen őszintén ír az érzéseiről, bár tudja, hogy nem tud mindenkinek megfelelni, ő ezt próbálja elengedni.

- Rájöttem, hogy bármit is csinálok, vagy bármilyen kreatív dologgal rukkolok elő, csalódást okozok valakinek. Lehetetlen mindenkinek megfelelni, pont emiatt azt kell választani, ami neked a legjobb - magyarázta.

Az interjúban azt is elmondta, sok fájdalmon és küzdelmen ment keresztül, de ő ezt nem bánja, úgy véli, ezek a negatív élmények sokat hozzátettek a személyiségéhez.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Michael Jackson lánya, Paris.

Ezt is szeretjük