Michael Jackson lánya gyönyörű modellként pózolt a címlapon: Paris kék szemei téged is megigéznek

Paris Jackson már nemcsak modellként, hanem zenészként is bontogatja szárnyait.

paris-jackson-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael Jackson 2009 júniusában hunyta le örökre a szemeit, tragikus halála az egész világot megrázta, a legnagyobb gyásszal három gyermekének kellett megküzdenie: Michael Jr., becenevén Prince 12, egy szem lánya, Paris 11, illetve Prince Michael, ismertebb nevén Blanket csupán hétéves volt. A gyerekek azóta felnőttek, a legtöbbet Paris Jacksonról hallhatnak a rajongók, akiből modell lett, ám november 13-án kiadta élete legelső szólólemezét Wilted címmel.

Paris Jackson édesapja nyomdokaiba lépett

A 22 éves szépség a FAULT Magazine címlapján pózolt, a felvétel káprázatos lett róla, kék szemei csak úgy hipnotizálják az embert. A lapnak interjút is adott, amelyben elmesélte, hogy az albumán hallható 11 szám egy-egy fontos életeseményéről szól. A dalokban teljesen őszintén ír az érzéseiről, bár tudja, hogy nem tud mindenkinek megfelelni, ő ezt próbálja elengedni.

- Rájöttem, hogy bármit is csinálok, vagy bármilyen kreatív dologgal rukkolok elő, csalódást okozok valakinek. Lehetetlen mindenkinek megfelelni, pont emiatt azt kell választani, ami neked a legjobb - magyarázta.

Az interjúban azt is elmondta, sok fájdalmon és küzdelmen ment keresztül, de ő ezt nem bánja, úgy véli, ezek a negatív élmények sokat hozzátettek a személyiségéhez.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Michael Jackson lánya, Paris.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük