A megtévesztésig hasonlít Scarlett Johanssonra ez az orosz modell: sokan a színésznő húgának nézik

Az orosz modell hatalmas sztár lett a TikTokon a hasonlóság miatt.

scarlett-johansson-kate-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó páran akadnak olyanok, akik mindent megadnának azért, hogy úgy nézzenek ki, mint az általuk imádott és csodált híresség. Ennek elérése érdekében nem riadnak vissza semmitől, szélsőséges esetekben még arra is hajlandóak, hogy átszabassák az arcukat a kívánt eredményért. Másoknak nem kell kés alá feküdniük azért, hogy megtévesztésig hasonlítsanak egy világsztárra.

Rengeteg példa támasztja alá azt a teóriát, miszerint mindenkinek van valahol egy hasonmása. Gondolhatunk itt Heidi Aganre, akinek vonásai annyira kísértetiesen emlékeztetnek Katalin hercegnééire, hogy otthagyta a munkahelyét csak azért, hogy Vilmos feleségének hivatásos hasonmásaként dolgozhasson. Nem ő az egyetlen, akit simán összekeverhetnénk egy hírességgel, Lady Gagának, Angelina Jolie-nak és Scarlett Johanssonnak is van alteregója.

Scarlett Johansson hasonmása hatalmas sztár a TikTokon

Az orosz származású modell, Kate Shumskaya épp azért lett rendkívül népszerű a TikTokon, mert elképesztő a párhuzam közte és az utóbbi színésznő között. Szinte mindenük egyforma: ugyanaz a dús ajak, igéző tekintet és bájos vonások jellemzik, ezért sokan elsőre a gyönyörű mozicsillag húgának nézik. Az 1996-os születésű nő ráadásul rá is tesz minderre egy lapáttal, Johansson leghíresebb karaktere, a Fekete Özvegy jelmezeibe bújva gyártja a videóit.

@mimisskate

##blackwidow

♬ original sound - xxtristanxo

Shumskaya pillanatok alatt igazi TikTok-sztárrá vált külső adottságainak hála, 2021 februárjában regisztrált az oldalon, ma pedig már 8,3 millió követővel rendelkezik. Noha a legtöbben lenyűgözve nézik az általa gyártott tartalmakat, néhány felhasználót sikerült magára haragítania.

@mimisskate

You’re at gunpoint By Black Window “⚠️Пистолет игрушечный! The gun is fake!⚠️” ##fup##trend##scarlettjohansson##blackwidow

♬ original sound - Stay hydrated 緯俺な

Hogy még inkább kihangsúlyozza a hasonlóságot közte és Johansson között, jogtalanul felvette annak vezetéknevét. Sokáig Kate Johansson néven szerepelt a közösségi médiában, ám olyan sokan írták neki, hogy ezzel megtéveszti a közönségét, hogy végül  mimisskate-re változtatta meg azt, hogy csillapítsa a kedélyeket.

Brad Pitt hasonmása

Nem csak a színésznőknek vannak alteregóik, képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Ezt a férfit mindenki összekeveri Brad Pitt-tel: a hasonmást rendszeresen leállítják az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük