Kiköpött Madonna ez a színésznő: fotóin az énekesnő is csak ámult

Anne Winters akár a fiatalkori Madonna ikertestvére is lehetne.

Madonna hasonmása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években több legendás zenész életéről készítettek életrajzi filmet, ilyen volt a Bohém rapszódia, ami a Queen imádott énekeséről, Freddie Mercuryról szólt, vagy a Rocketman, ami Elton John történetét dolgozta fel. Tervben van, hogy hamarosan Madonna sztoriját is megfilmesítik, egy ilyen ikonikus előadót megszemélyesíteni igazán megtisztelő feladat, nem csoda, hogy a 13 okom volt című sorozatból ismert Anne Winters mindent megtett annak érdekében, hogy felhívja magára a készítők és az énekesnő figyelmét.

Madonnára így hasonlít Anne Winters

A 26 éves, feltörekvő sztár Madonna több ikonikus megjelenését is lemásolta, majd a róla készült profi felvételeket megosztotta közösségi oldalán. Instagramján leírta, már korábban is mondták neki ismerősei, mennyire hasonlít a legendára, ezért is vette a bátorságot, hogy elkészíttesse magáról a fotósorozatot. A koronavírus volt a másik oka, hogy így próbálta felhívni magára a figyelmet, a világjárvány miatt ugyanis a filmipar nem olyan olajozottan működik, ahogy azt korábban megszokhattuk, például a castingolások is leálltak. A képek nagy sikert arattak, számos rajongója írta, hogy mennyire jól sikerültek a felvételek, és megérdemelné, ha ő játszhatná el az énekesnő fiatalkori énjét. Sőt, azóta Madonna be is követte a színésznőt, így egyértelmű, hogy őt is meggyőzték a képek.

Képes összeállításunkban megnézheted, Anne Winters mennyire hasonlít Madonnára.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük