Sylvester Stallone legkisebb lánya igazi álompasit szeret: Scarlet és Louis ragyognak közös szelfijükön

Scarlet Stallone szerelme, Louis nagyon sármos sportoló.

cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone igazi lányos apuka. Feleségével, Jennifer Flavinnal már 1997 óta boldog házasságban élnek. Legkisebb gyermekük a húszéves Scarlet Rose, középső lányuk a 24 éves Sistine Rose, a legidősebb pedig a 26 éves Sophia Rose.

Scarlet igéző szépség, így nem is csoda, hogy hamar rátalált a szerelem, méghozzá egy nagyon jóképű férfi személyében.

Scarlet Stallone szerelme

A szőkeség az Instagram-oldalán osztott meg két közös szelfit, amelyen kedvesével, Louissal éppen egy autóban ölelkeznek. A romantikus idill és a poszt apropója a férfi születésnapja volt, amelyet Scarlet boldogan tett közzé.

„Nagyon boldog születésnapot Lou! Annyira szerencsés vagyok, hogy az életem része vagy” - írta a posztjában Sylvester Stallone kisebbik lánya.

Nagyon jól mutatnak együtt, mindketten vonzóak, és tökéletesen sugárzik a képekről az egymás iránt érzett szerelmük. Louis közösségi oldalát elnézve megállapíthatjuk, hogy sportoló, és a síelés számára igazi szenvedélyt jelent.

A kommentelők szerint is összeillő párost alkotnak, többen megjegyezték, hogy nagyon drukkolnak, hogy örökre együtt maradjanak a fiatalok. 

Nézd meg Pierce Brosnan fiának barátnőjét, Alexet!

Paris Brosnan előszeretettel jelenik meg a nagyobb rendezvényeken csinos modell barátnőjével, Alexszel, akire nem lehet nem odafigyelni.

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük