Sylvester Stallone legkisebb lánya igazi álompasit szeret: Scarlet és Louis ragyognak közös szelfijükön

Scarlet Stallone szerelme, Louis nagyon sármos sportoló.

Scarlet Stallone szerelme
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone igazi lányos apuka. Feleségével, Jennifer Flavinnal már 1997 óta boldog házasságban élnek. Legkisebb gyermekük a húszéves Scarlet Rose, középső lányuk a 24 éves Sistine Rose, a legidősebb pedig a 26 éves Sophia Rose.

Scarlet igéző szépség, így nem is csoda, hogy hamar rátalált a szerelem, méghozzá egy nagyon jóképű férfi személyében.

Scarlet Stallone szerelme

A szőkeség az Instagram-oldalán osztott meg két közös szelfit, amelyen kedvesével, Louissal éppen egy autóban ölelkeznek. A romantikus idill és a poszt apropója a férfi születésnapja volt, amelyet Scarlet boldogan tett közzé.

„Nagyon boldog születésnapot Lou! Annyira szerencsés vagyok, hogy az életem része vagy” - írta a posztjában Sylvester Stallone kisebbik lánya.

Nagyon jól mutatnak együtt, mindketten vonzóak, és tökéletesen sugárzik a képekről az egymás iránt érzett szerelmük. Louis közösségi oldalát elnézve megállapíthatjuk, hogy sportoló, és a síelés számára igazi szenvedélyt jelent.

A kommentelők szerint is összeillő párost alkotnak, többen megjegyezték, hogy nagyon drukkolnak, hogy örökre együtt maradjanak a fiatalok. 

Nézd meg Pierce Brosnan fiának barátnőjét, Alexet!

Paris Brosnan előszeretettel jelenik meg a nagyobb rendezvényeken csinos modell barátnőjével, Alexszel, akire nem lehet nem odafigyelni.

Pierce Brosnan fia és gyönyörű barátnője: Paris odáig van Alexért

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük