Pierce Brosnan fia és gyönyörű barátnője: Paris odáig van Alexért

Paris Brosnan bolondul csodaszép szerelméért, akivel rengeteg közös van bennük.

pierce-brosnan-fiaval
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnannek feleségétől, Keely Shaye Smithtől két sármos fia született. Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot. 

Már mind a ketten felnőtt férfivá értek, a szerelem pedig gyönyörű barátnők személyében talált rájuk. Paris előszeretettel jelenik meg a nagyobb rendezvényeken csinos modell barátnőjével, Alexszel.

Paris Brosnan barátnője, Alex

Brosnan a 24 éves Alex Lee-Aillón modellel randizik, érdekesség, hogy a lány 2018-ban még Brooklyn Beckham szerelme volt. A barna szépség karrierjét még tinédzserkorában kezdte el kiépíteni, mára már sokan ismerik a nevét a szakmában, jelenleg a Wilhelmina modellügynökség manökenje.

- 15 éves koromban fedeztek fel, de őszintén szólva soha nem állt szándékomban, hogy modell legyek. Nem láttam magam, hogy azzá váljak. Nagyon hálás vagyok, hogy végül ilyen lehetőséget kaptam az életben. Mostanában erősnek és magabiztosnak érzem magam, ha fényképeznek - nyilatkozta 2018-ban a C-Heads magazinnak.

Ez egy közös pontnak számít a szerelmesekben, hiszen mindketten a modellkedésben találtak rá igazán önmagukra. A sztárpárt először 2019-ben kapták lencsevégre együtt, már akkor egyértelmű volt a köztük lévő vonzalom. Parist a People magazin a 2022-es év legszexibb férfiai című lapszámába is felkérte, testvérével, Dylannel együttpózoltak a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire összeillő párost alkot Paris Brosnan és szerelme, Alex Lee-Aillón.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük