Ő volt Brad Pitt első híres barátnője: a Dallas szereplőjeként szeretett bele az egzotikus énekesnőbe

Brad Pitt első híres barátnője Sinitta volt, az egzotikus sztár teljesen levette a lábáról a színészt.

Brad Pitt és Sinitta
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brad Pitt 1987-ben, 24 évesen tűnt fel a Dallas című sorozat 11. évadában, egészen pontosan négy epizód erejéig. Sokan nem is tudják róla, hogy szerepelt a szériában, ami nem csoda, hiszen nem sok képernyőidőt kapott, az átütő siker pedig csak a '90-es években jött el számára.

A dallasos időszakában szeretett bele a különleges szépségű brit énekesnőbe, Sinittába. Kapcsolatuk 1987 és 1988 között tartott, végül a nő hagyta el az akkor még piszkosul fiatal színészt.

Brad Pitt és Sinitta

Az énekesnő még 2020-ban az OK! magazinnak nyilatkozott a kapcsolatáról a hollywoodi sztárral. Elmondta, hogy az embereket gyakran megfélemlíti a volt barátai listája, amelyen Simon Cowell is szerepel.

- Fontos megjegyezni, hogy Simon és Brad nem voltak szupersztárok, amikor megismerkedtem velük, ellenben én híres voltam. Nem csak híres, szupergazdag férfiakkal randevúztam, előfordult, hogy én teremtettem meg őket. Én voltam az ő szerencsetalizmánjuk, hiszen miután velem voltak, minden arannyá vált a kezükben.

Eleinte még nem figyelt fel a Dallasban szereplő sármos férfira, csupán aranyosnak tartotta képernyőn keresztül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Hogy őszinte legyek, ő csak egy színész volt. Egy ideig a Dallasban volt, de soha nem néztem a sorozatot, szóval nem tudtam róla túl sokat, és nem is érdekelt, hogy jó színész-e, vagy sem. Egyszerűen nagyon aranyos és helyes volt. Egy vidám srác, akit szerettem.

Arra a kérdésre, hogy 1988-ban hogyan ért véget kapcsolatuk, elmagyarázta, hogy egyszerűen túl régóta voltak távkapcsolatban. Pitt Los Angelesben élt, miközben ő a világot járta.

- Túl sokáig tartott így is ez a távkapcsolati dolog. Ő Los Angelesben élt, és ott kellett lennie a meghallgatásokon és a forgatásokon, míg én mindig turnézni voltam. Nekem szükségem van arra, hogy a szeretteim velem legyenek. A '80-as évek végén nem volt internet vagy WhatsApp, akkoriban csak fax, telefon vagy üzenetrögzítő volt.

sinitta-kepe
Fotó: Getty Images Hungary/ Shane Anthony Sinclair

Annak érdekében, hogy fenntartsák a románcukat, Sinitta bevallotta, hogy többoldalnyi faxot kellett küldenie a Harcosok klubja színészének, ha szerette volna vele tartani a kapcsolatot.

- Egy vagyont költöttem arra, hogy telefonálgassak neki a szállodákból, és negyvenoldalas faxokat küldjek az éjszaka közepén. Én nagyon szeretek beszélni, ezért sokszor leírtam a napomat, hogy mit ettem, hova mentem. De a pasik általában nem ilyen csevegősek, így hamar véget ért a románcunk. 

Ő Brad Pitt új barátnője

Brad Pittet Ines de Ramon ékszerésszel fotózták le Bono koncertjén. Akkor még nem tudtuk biztosan, hogy milyen viszonyban vannak, ám a People magazinnak egy közeli forrás elárulta, Brad és Ines több hónapja egy párt alkotnak.

Ő Brad Pitt 26 évvel fiatalabb szerelme: hónapok óta egy párt alkot kollégája exfeleségével

Brad Pittnek tényleg Ines de Ramon az új barátnője.

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük