Jennifer Anistont hibáztatták, amiért Brad Pitt elhagyta őt: tiszta vizet öntött a pohárba a színésznő
Jennifer Anistont sok támadás érte, miután Brad Pitt elhagyta Angelina Joliért. Így vallott a válásukkal kapcsolatban.

GettyImages-51326303
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Aniston az Allure magazinnak adott friss interjújában először vallotta be, hogy mindig is vágyott arra, hogy édesanyává váljon, még a lombikprogramot is bevállalta, hogy teherbe essen, ám végül ez nem jött össze neki.

Erről eddig sosem beszélt, így eloszlatta azokat a rosszindulatú pletykákat is, amelyek arról szóltak, Aniston a karrierje miatt nem akart volt férjének, Brad Pittnek gyereket szülni.

Jennifer Aniston vallomása a Brad Pitt-tel való válásáról

Pitt és Aniston Hollywood ikonikus álompárja volt, rajongóik közül sokan a mai napig sajnálják, hogy szétmentek. Amikor 2005 elején kiderült, hogy válnak, a bulvársajtóban számtalan fals információ jelent meg kettőjükről. Sokan a színésznőt kiáltották ki fő bűnösnek, mert szerintük a karrierje sokkal fontosabb volt a családalapításnál, így nem csoda, hogy Pitt lelépett mellőle, és Angelina Jolie-val kezdett új életet.

GettyImages-50833258
Fotó: Dave Hogan / Getty Images Hungary

A színésznő megerősítette, hogy ez egy hamis narratíva volt.

- Arról cikkeztek, hogy önző voltam, csak a karrierem érdekelt, és ne adj’ Isten, ha egy nő sikeres, akkor már nem is akar gyereket. Azért hagyott el a férjem, és azért váltunk el, mert nem szültem volna neki. Ez mind hazugság volt. Nincs semmi, amit titkolnom kéne - öntött tiszta vizet a pohárba azzal kapcsolatban, hogy az önzősége miatt ért volna véget a Pitt-tel való kapcsolata.

Nem Brad Pitt volt az egyetlen férje, Justin Theroux színészbe 2011-ben szeretett bele, majd négy évvel később összeházasodtak, 2018 elején azonban vele is tönkrement a házassága, mert túlságosan különböző emberek voltak.

Azóta sincs hosszú távú kapcsolata, a magazin újságírója megkérdezte tőle, szeretne-e újraházasodni, erre ezt a választ adta.

- Soha ne mondd, hogy soha, de már nem áll szándékomban ezt megtenni. Szeretnék kapcsolatban élni, szóval ki tudja? Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, szükségem van a támogatásra. Csodálatos lenne hazajönni, valakinek a karjába borulni, majd azt mondani neki, hogy ez kemény nap volt.

A pillanat, amikor megszületett a Brangelina fogalom

Angelina Jolie és Brad Pitt első lesifotóját előre leszervezték.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük