Angelina Jolie tervelte ki az egészet: Brad Pitt még házas volt, amikor ez a lesifotó elkészült róluk

Angelina Jolie és Brad Pitt első lesifotóját előre leszervezték.

GettyImages-76490607

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jann Wenner, a Rolling Stone magazin társalapítója szeptember 13-án megjelenő memoárjában több még sosem hallott sztársztorival kecsegtet, írta meg a Page Six

A magazinmágnás, mivel évtizedek óta a hírességek körében forog, ráadásul a bulvárhírek gyártásába is belelát, így több bennfentes információ birtokában van, a könyvében még Angelina Jolie-t is lebuktatta. 

Angelina Jolie és Brad Pitt első lesifotója

Bár a könyv csak a jövő héten jelenik meg, a Page Six újságírója előre megkapta a kiadványt, hogy abból egy kedvcsináló cikket gyártson az embereknek. A sztárokról szóló történetek között megtalálható a könyvben Angelina Jolie és Brad Pitt első paparazzoképének története, ami bebizonyította, hogy a két sztár tényleg egy párt alkot. A felvételt 2005 áprilisában hozta le exkluzívan az US Weekly. A páros a kis Maddoxszal nyaralt Kenyában.

Bár Pitt és Jennifer Aniston szakításának hírét 2005 januárjában jelentették be, ám ekkor még hivatalosan házasnak számított, csak 2005 októberében véglegesítették a válásukat. Ebben az időszakban már hónapok óta arról szóltak a pletykák, hogy Pitt beleszeretett kolléganőjébe a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, és lényegében Jolie-val csalta meg a feleségét. Valószínűleg Angelinának elege lehetett a titkolózásból, így az akkoriban Jann Wenner tulajdonában lévő US Weeklyvel szövetkezett, és minden információt elárult, hol fog nyaralni Braddel és kisfiával.

A fotós nemcsak a helyszínt kapta meg, hanem azt is, mikor fognak majd sétálni a strandon, és mely szögből lenne a legjobb, hogy lefotózzák őket.

- Megvolt a fotónk, a bizonyítékunk, a világraszóló hírünk. Ez volt Brangelináék debütálása. A tippet Angelina adta nekünk - fogalmazta a férfi a könyvében.

Így idomult Brad Pitt a barátnőihez

Képes összeállításunkban megnézheted, Brad Pitt hogyan változtatta meg a külsejét szerelmei oldalán.

Brad Pittről meglepő fotók keringenek: így megváltoztatta külsejét szerelmei miatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük