Angelina Jolie tervelte ki az egészet: Brad Pitt még házas volt, amikor ez a lesifotó elkészült róluk
Angelina Jolie és Brad Pitt első lesifotóját előre leszervezték.

GettyImages-76490607
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jann Wenner, a Rolling Stone magazin társalapítója szeptember 13-án megjelenő memoárjában több még sosem hallott sztársztorival kecsegtet, írta meg a Page Six

A magazinmágnás, mivel évtizedek óta a hírességek körében forog, ráadásul a bulvárhírek gyártásába is belelát, így több bennfentes információ birtokában van, a könyvében még Angelina Jolie-t is lebuktatta. 

Angelina Jolie és Brad Pitt első lesifotója

Bár a könyv csak a jövő héten jelenik meg, a Page Six újságírója előre megkapta a kiadványt, hogy abból egy kedvcsináló cikket gyártson az embereknek. A sztárokról szóló történetek között megtalálható a könyvben Angelina Jolie és Brad Pitt első paparazzoképének története, ami bebizonyította, hogy a két sztár tényleg egy párt alkot. A felvételt 2005 áprilisában hozta le exkluzívan az US Weekly. A páros a kis Maddoxszal nyaralt Kenyában.

Bár Pitt és Jennifer Aniston szakításának hírét 2005 januárjában jelentették be, ám ekkor még hivatalosan házasnak számított, csak 2005 októberében véglegesítették a válásukat. Ebben az időszakban már hónapok óta arról szóltak a pletykák, hogy Pitt beleszeretett kolléganőjébe a Mr. és Mrs. Smith forgatásán, és lényegében Jolie-val csalta meg a feleségét. Valószínűleg Angelinának elege lehetett a titkolózásból, így az akkoriban Jann Wenner tulajdonában lévő US Weeklyvel szövetkezett, és minden információt elárult, hol fog nyaralni Braddel és kisfiával.

A fotós nemcsak a helyszínt kapta meg, hanem azt is, mikor fognak majd sétálni a strandon, és mely szögből lenne a legjobb, hogy lefotózzák őket.

- Megvolt a fotónk, a bizonyítékunk, a világraszóló hírünk. Ez volt Brangelináék debütálása. A tippet Angelina adta nekünk - fogalmazta a férfi a könyvében.

Így idomult Brad Pitt a barátnőihez

Képes összeállításunkban megnézheted, Brad Pitt hogyan változtatta meg a külsejét szerelmei oldalán.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük