Brad Pitt sokkoló módon gúnyolta ki az egyik gyerekét Angelina Jolie szerint: a színész így őrjöngött a magángépükön
Brad Pitt a családon belüli bántalmazási vádjával került középpontba.

GettyImages-495970452
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie Jane Doe álnéven nyújtott be panaszt az FBI ellen, derült ki egy kiszivárgott dokumentumból. Azért tette meg ezt a komoly lépést, mert még 2016-ban a szövetségi nyomozóiroda munkatársai nem emeltek vádat Brad Pitt ellen. 

Jolie szerint exférje verbálisan és fizikailag bántalmazta őt és az egyik gyermekét, Maddoxot egy magángépen, írta meg a Daily Mail.

Brad Pittet bántalmazással vádolja Angelina Jolie

A kiszivárgott dokumentumból újabb részletek derültek ki, mi is történt 2016. szeptember 14-én a Franciaországból Amerikába tartó magángépen, amelyen a híres család utazott. Jolie állítása szerint volt férje ittas állapotban volt, ráadásul egyik gyermeküket is kigúnyolta, így fogalmazott: "Úgy néz ki, mint egy kib***ott Columbine-gyerek."

Brad Pitt Pax és Maddox társaságában. Valószínűleg Maddoxot sértegethette.
Brad Pitt Pax és Maddox társaságában. Valószínűleg Maddoxot sértegethette.
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary

Nekünk, magyaroknak nem mond sokat a Columbine kifejezés, azonban az amerikaiknak igen. 1999 áprilisában a coloradói Columbine Középiskolában volt egy durva tömegmészárlás, amelyet a 12. osztályos Eric Harris és Dylan Klebold követtek el. A két gyilkosra szoktak Columbine-gyerekekként hivatkozni.

Angelina Jolie is kapott tőle, neki ezt vágta a fejéhez:

- Te b***od szét ezt a családot!

Jolie verziója alapján a színész úgy viselkedett, akár egy szörnyeteg, mindenkivel ordibált. Az ordítozás közepette Pitt megragadta a színésznőt, rángatni kezdte a testét, majd a mosdó falához lökte őt, eközben az öklét verte a plafonba.

Maddox eközben p*csnek hívta az apját, erre Pitt egyből neki akart támadni a kiskorúnak. Angelina azért, hogy megvédje a fiát, megragadta Pitt nyakát, és úgy tett, mintha meg akarná a férfit fojtani.

GettyImages-87872281
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Az egész család sokkban volt a sztár viselkedése miatt, aki többféle alkoholt ivott. Jolie-t például leöntötte sörrel, illetve vörösbort öntött ki a gépen, ami miatt egy 25 ezer dolláros kárt csinált. Ez a balhé vezetett oda, hogy pár nappal később Jolie beadta a válási papírokat.

Brad Pitt hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük