Brad Pitt sokkoló módon gúnyolta ki az egyik gyerekét Angelina Jolie szerint: a színész így őrjöngött a magángépükön

Brad Pitt a családon belüli bántalmazási vádjával került középpontba.

GettyImages-495970452
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie Jane Doe álnéven nyújtott be panaszt az FBI ellen, derült ki egy kiszivárgott dokumentumból. Azért tette meg ezt a komoly lépést, mert még 2016-ban a szövetségi nyomozóiroda munkatársai nem emeltek vádat Brad Pitt ellen. 

Jolie szerint exférje verbálisan és fizikailag bántalmazta őt és az egyik gyermekét, Maddoxot egy magángépen, írta meg a Daily Mail.

Brad Pittet bántalmazással vádolja Angelina Jolie

A kiszivárgott dokumentumból újabb részletek derültek ki, mi is történt 2016. szeptember 14-én a Franciaországból Amerikába tartó magángépen, amelyen a híres család utazott. Jolie állítása szerint volt férje ittas állapotban volt, ráadásul egyik gyermeküket is kigúnyolta, így fogalmazott: "Úgy néz ki, mint egy kib***ott Columbine-gyerek."

Brad Pitt Pax és Maddox társaságában. Valószínűleg Maddoxot sértegethette.
Brad Pitt Pax és Maddox társaságában. Valószínűleg Maddoxot sértegethette.
Fotó: Jason LaVeris / Getty Images Hungary

Nekünk, magyaroknak nem mond sokat a Columbine kifejezés, azonban az amerikaiknak igen. 1999 áprilisában a coloradói Columbine Középiskolában volt egy durva tömegmészárlás, amelyet a 12. osztályos Eric Harris és Dylan Klebold követtek el. A két gyilkosra szoktak Columbine-gyerekekként hivatkozni.

Angelina Jolie is kapott tőle, neki ezt vágta a fejéhez:

- Te b***od szét ezt a családot!

Jolie verziója alapján a színész úgy viselkedett, akár egy szörnyeteg, mindenkivel ordibált. Az ordítozás közepette Pitt megragadta a színésznőt, rángatni kezdte a testét, majd a mosdó falához lökte őt, eközben az öklét verte a plafonba.

Maddox eközben p*csnek hívta az apját, erre Pitt egyből neki akart támadni a kiskorúnak. Angelina azért, hogy megvédje a fiát, megragadta Pitt nyakát, és úgy tett, mintha meg akarná a férfit fojtani.

GettyImages-87872281
Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

Az egész család sokkban volt a sztár viselkedése miatt, aki többféle alkoholt ivott. Jolie-t például leöntötte sörrel, illetve vörösbort öntött ki a gépen, ami miatt egy 25 ezer dolláros kárt csinált. Ez a balhé vezetett oda, hogy pár nappal később Jolie beadta a válási papírokat.

Brad Pitt hasonmása

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt hasonmásának fotóit.

Ezt a férfit mindenki összekeveri Brad Pitt-tel: a hasonmást rendszeresen leállítják az utcán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük