Brad Pitt és Angelina Jolie 14 éves fia már olyan magas, mint az anyja: hatalmasat nőtt Knox

Knox Jolie-Pitt jól megnőtt egy év alatt.

knox-jolie-pitt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A botrányos válás kirobbanása óta Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei kizárólag az édesanyjukkal mutatkoztak a vörös szőnyegen, illetve az utcán. A színésznőt még hétfőn 14 éves fiával, Knox Jolie-Pitt-tel örökítették meg.

A szőkésbarna hajú kamasz éppen a bevásárlásban segített édesanyjának, a kaliforniai Los Feliz egyik élelmiszerboltja előtt örökítették meg kettejüket.

Knox Jolie-Pitt rengeteget nőtt

A fiú rengeteget változott egy év leforgása alatt, ezt az alábbi két fotó is bizonyítja. A bal oldali felvétel 2021 júliusában, míg a jobb oldali idén augusztusban készült róla. Tavaly még jó pár centivel alacsonyabb volt, mostanra viszont már olyan magas lett, mint híres édesanyja.

Knox az elmúlt egy év alatt sokat nőtt.
Knox az elmúlt egy év alatt sokat nőtt.
Fotó: Getty Images Hungary, Profimedia

Knox 2008 júliusában látta meg a napvilágot ikertestvérével, Vivienne-nel. Jolie Nizzában, Franciaországban szülte meg őket. Az ikrek a család legkisebb tagjai, Maddox 21, Pax 18, Zahara 17, Shiloh pedig 16 éves.

- Mindnyájan nagyszerű emberekké váltak, mivel ilyen sokan testvérek, emiatt úgy gondolom, hogy jelentős hatást gyakoroltak egymásra. Nem mintha én lennék a főnöke bárminek is, nagyon őszinte és emberi vagyok a gyerekeimmel - nyilatkozta Jolie 2021-ben a fiatalokról a People magazinnak.

Jolie még 2016-ban azt is elmondta, hogy mindegyik gyereke nyitott a tanulásra és az új nyelvekre, Knox például akkor pont a jelnyelvet sajátította el, írta meg a Newsweek.

knox-jolie-pitt2
Fotó: Profimedia

 A kamasznak esze ágában sincs színésznek állni, ennek ellenére 2016-ban elvállalta, hogy a Kung Fu Panda harmadik részében ő szinkronizálja Ku Ku karakterét. A rajzfilmekben Jolie kölcsönzi a hangját az egyik főszereplőnek, Tigrisnek.

A Jolie-Pitt gyerekek nem a nyilvánosság előtt élik meg az életük minden egyes percét, nyilvános közösségi oldalaik sincsenek, így csak a szülők elmondásaiból lehet arra következtetni, hogy milyen lehet a valódi személyiségük.

Andie MacDowell lányai

Rainey és Margaret egyre felkapottabb színésznőknek számítanak.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük