Andie MacDowell gyönyörű lányai: Rainey és Margaret az anyjuktól örökölték a szépségüket
Rainey és Margaret egyre felkapottabb színésznőknek számítanak.

andie-macdowell-lányai
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywoodban nem ritka jelenség, hogy a hírességek gyermekei felnőttként szüleik nyomdokaiba lépnek. Az elmúlt években rengeteg sztárgyereket láthattunk viszont a nagyvásznon, például Uma Thurman és Ethan Hawk lánya, Maya is egyre felkapottabb színésznőnek számít, de Kate Winslet lánya vagy Denzel Washington fia is a filmiparban találta meg a hivatását.

Andie MacDowell gyönyörű lányai

A ’90-es évek imádott színésznője, Andie MacDowell gyönyörű lányai is beálltak ebbe a sorba, egyre több mozifilmben szúrhatjuk ki őket. Rainey és Margaret édesanyjuk első, Paul Qualley férfi modellel kötött házasságából születtek 1990-ben és 1994-ben. Mindkét lány örökölte szüleik lehengerlő megjelenését, mindketten igézően kék szemű szépségek, akik ráadásul nagyon tehetségesek is. 

A 32 esztendős Rainey párhuzamosan építgette színésznői és énekesnői karrierjét. 2016-ban dobta piacra első kislemezét Rainsford művésznéven, ám az elmúlt esztendőkben inkább filmes munkáira koncentrált. Láthattad Sandra Bullock és Cate Blanchett oldalán az Ocean's 8: Az évszázad átverése című alkotásban, valamint ő az egyik főszereplője a Love in the Time of Corona elnevezésű sorozatnak, amelyet 2020-ban mutattak be.

A kisebbik lánytestvér, a 28 éves Margaret is ígéretes színésznő az álomgyár rendezői szerint. Quentin Tarantino is kiszúrta magának, és felajánlotta neki a Volt egyszer egy… Hollywood egyik kisebb szerepét, amelyben Brad Pitt-tel volt egy pikánsnak mondható jelenete.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű lányai vannak Andie MacDowellnek. Íme Raiey és Margaret.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük