Az Alkonyat sármos Jacobja és szőke felesége: tökéletes párost alkotnak együtt

Taylor Lautner és szőke felesége, Taylor Dome szerelme mesébe illő, csak úgy ragyognak.

taylor-lautner-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Taylor Lautnert a nézők az Alkonyat-filmekben ismerték meg, a jóképű Jacob karaktere rengeteg nő szívét elrabolta már akkor.

A harmincéves sztár 2018 óta alkot egy párt a gyönyörű Taylor Dome-mal, aki főállásban ápolónőként dolgozik, mellette pedig influenszerként is tevékenykedik. Esküvőjüket 2022. november 11-én, egy romantikus ceremónia keretein belül tartották meg. Az Instagramjukon osztottak meg egy édes fényképet az esküvőjük előtti fotózásról, amelyből a nagy sikerre való tekintettel a saját podcastjük, a Squeeze hivatalos képe lett.

Taylor Lautner és felesége, Taylor Dome

Az Alkonyat vérfarkasa 2023. január 19-én osztott meg a közösségi oldalán egy romantikus fotót, amelyen feleségével együtt láthatóak. Kézen fogva állnak egymás mellett, a szőkeség egy csipkés, hófehér ruhában tündököl, férje elegáns bársony öltönyt visel. 

„Már csak két hét van hátra! Jegyezzétek fel a naptáratokba! Február elsején jövünk a Squeeze-zel!” - osztotta meg a hírt a rajongóival, akik már alig várják, hogy elérkezzen február első napja, és debütáljon a két szerelmes podcastcsatornája.

2018-ban kezdett el járni a csinos nővérkével, akivel már az elején megvolt az összhang és a vonzalom.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Today szerint a sztár nővére, Makena Lautner Moore nyitotta fel a pár szemét arra, hogy nagyon összeillenek. Testvérének többször is hangoztatta, hogy szerinte Taylor Dome-ban megtalálta a leendő feleségét.

A szerelmesek november 11-én egy meghitt ceremónián kötötték össze az életüket a kaliforniai Paso Roblesben, egy baldachin alatt. A pár körülbelül kilencven vendég - köztük Jason Kennedy és felesége, Lauren Scruggs Kennedy - előtt házasodott össze, pontosan egy évvel az eljegyzésük napján. 

A rajongóik imádják őket együtt látni, ha közös kép kerül ki róluk, mindig dicsérő kommentek árasztják el a posztjaikat. Több kommentelő is megjegyezte már, hogy nagyon tökéletes álompárt alkotnak együtt, szerelmük pedig csak úgy sugárzik. 

Így néz ki Steven Seagal felesége

Steven Seagal, a '80-as és '90-es évek legnépszerűbb akciósztárja volt, nők milliói rajongtak annak idején a fekete hajú színészért. Kalandos szerelmi életet tudhat magáénak, ugyanis életében négy alkalommal is megházasodott, de az első három házassága végül véget ért. Jelenlegi feleségét, Erdenetuya Batsukhot 2009-ben vezette oltár elé.

Cover-kép:Profimedia

Ezt is szeretjük