A Tövismadarak Meggie-je és Luke-ja 40 éve házasok: gyönyörű párt alkot Rachel Ward és Bryan Brown
Rachel Ward a Tövismadarak forgatásán ismerte meg férjét, Bryan Brownt.

luke-és-meggie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a Tövismadarak nézői azért drukkoltak, hogy Meggie és Ralph atya egymásra találjanak, a valóságban azonban a női főszerepet alakító Rachel Ward nem Richard Chamberlainbe szeretett bele, hanem a Luke-ot játszó Bryan Brownba.

Az 1983-ban megjelent sorozatban Meggie és Luke is darabig házasok voltak, ám végül tönkrement a frigyük. A valóságban a két színész kapcsolata jóval pozitívabban alakult: a mai napig elválaszthatatlanok.

Rachel Ward férje

A Tövismadarak forgatásán ismerkedtek meg, a színésznő szívét egyből megdobogtatta kollégája, fizikailag nagyon vonzó férfinak találta, tetszett neki, hogy mennyire izmos volt, derült ki a Daily Mail cikkéből. Nagyon jó volt a kémia köztük a munka során, ám a színész nem igazán mert kezdeményezni, így végül Ward lépett a tettek mezejére.

rachel-ward-és-férje
Fotó: Getty Images Hungary

Brown a Daily Mirrornak felfedte, hogy amikor még nem alkottak egy párt, jósolt Ward tenyeréből viccből, és azt állította, hogy három gyermeke lesz.

- Igen, valóban ezt jósoltam neki, de azt már nem tettem hozzá, hogy mindhárom gyerek tőlem lesz - mondta nevetve.

Nem vártak sokat az esküvővel, pár hónap járás után, 1983-ban összekötötték az életüket, Sydney-ben telepedtek le. Természetesen Brown jóslata is bejött a gyerekekről: Rosie 1984-ben, Matilda 1987-ben, Joe 1992-ben látta meg a napvilágot.

GettyImages-1068599392
Fotó: Lisa Maree Williams / Getty Images Hungary

Mindketten hálásak azért, hogy egymásra találtak. Brown szerint az a jó házasságuk titka, hogy mindig a nejének ad igazat.

- A legfontosabb dolog az, hogy mindig igent mondj a feleségednek, és ha valami rosszul sül el, akkor mondd azt, hogy a te hibád volt. Ha ezt a szabályt a férfiak megértenék, boldogabbak lennének.

Ma már nagyszülők is, lányuk, Matilda 2019-ben egy kisfiút hozott a világra, aki a Zan nevet kapta. Brown 2023 júniusában 76, Ward szeptemberben 66 esztendős lesz.

A Dempsey és Makepeace szereplői a való életben egymásba szerettek

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes párost alkot Glynis Barber és Michael Brandon.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: 

Ezt is szeretjük