Sylvester Stallone legidősebb lánya angyali szépség: a 26 éves Sophiából szőke bombázó lett
Sophia Stallone szőke bombázóként vesz le a lábáról mindenkit, ilyen csinos a 26 éves szépség.

cov3r
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone vérbeli lányos apuka. Feleségével, Jennifer Flavinnal már 1997 óta boldog házasságban élnek.

Három lányuk a szemük fényei. Legkisebb gyermekük a 20 éves Scarlet Rose, középső lányuk a 24 éves Sistine Rose, a legidősebb pedig a 26 éves Sophia Rose, aki mindig lenyűgözi a kommentelőket.

Sylvester Stallone lánya, Sophia

Mindhárom lánya fantasztikusan néz ki, de a legszebb közülük talán Sophia, aki a Dél-kaliforniai Egyetemen végezte a tanulmányait. Korábban művészettörténeti szakra járt, azonban végül a kommunikáció mellett döntött. 2022. november 9-én a családjával együtt részt vett a Tulsa King-sorozat premierjén, amelyet New Yorkban rendeztek meg. Hosszú, barna ruhában tündökölt, amely mélyen dekoltált volt, ezzel is kihangsúlyozva a bájait.

Mindhárom lány középső névnek a Rose-t kapta, ami rózsát jelent, ezért a színész gyakran viccelődik azzal, hogy milyen csodás rózsakertje van otthon. 

Sophiát hamar felkapta a modellvilág, különleges szépségének és karcsú alakjának köszönhetően. Olyan márkáknak állt már modellt, mint a Dolce & Gabbana, szerepelt a Harper’s Bazaar címlapján, sőt, még a Project Runway című műsorban is részt vett vendégzsűriként. Egy saját podcastje is van, amely az UNWAXED nevet kapta.

Az Instagramján is nagyon népszerű, több mint 1,5 millióan követik. Előszeretettel oszt meg dögös és bevállalósabb képeket is a közösségi oldalain, amelyektől mindig felrobban az Instagram. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen csinos nő Sylvester Stallone legidősebb lánya, Sophia Rose. 

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük