Sarah Jessica Parker ezért tartott a férjével való közös munkától: bogarat ültettek a fülébe az ismerősei

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egy színházi darabban játszanak együtt.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick színházi darabja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Történelmi pillanatnak számít a Plaza Suite című színházi darab, amit még idén márciusban mutattak be New Yorkban, ugyanis Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 31 évnyi együttlét után először láthatóak együtt ugyanazon a színpadon.

A házaspár a Hollywood Reporternek adott közös interjút, amelyben arról is szó volt, a színésznő miért tartott a közös munkájuktól.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick egy színházi darabban

A két színész már több mint három évtizede bolondul egymásért, 1991-ben ismerkedtek meg, majd pár hónappal később randizni kezdtek. Mindketten imádták a színházat, így bőven volt közös témájuk. Végül 1997-ben összekötötték az életüket, később családot alapítottak. 2002 októberében megszületett fiuk, James Wilkie, aki idén ősszel már a huszadik születésnapját ünnepelheti. 2009 júniusában egy béranya segítségével ikerlányaik születtek, akik a Tabitha Hodge és Marion Loretta neveket kapták.

GettyImages-1388326210
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

A két színész eddig nem dolgozott együtt, a Plaza Suite volt az első színházi darabjuk. A Szex és New York imádott sztárja a lapnak adott interjújában vallotta be, miért tartott a közös munkájuktól. Eleinte inkább a darab miatt aggódtak, mégis hogyan fogják megoldani, kevésbé gondoltak arra, hogy ez a házasságukra is rányomhatja a bélyegét, ám szépen, lassan az emberek bogarat ültettek Parker fülébe.

- Én csak akkor kezdtem el aggódni, amikor az emberek azt kérdezték tőlünk: "Nem tartotok amiatt, hogy ez káros lesz a házasságotokra nézve?" Na akkor kezdtem el aggódni: "Nos, félnünk kéne?" Még sosem töltöttünk együtt ennyi időt, még azokban az években sem, amikor még nem voltak meg a gyerekeink, vagy akkor sem, amikor még csak jártunk - fogalmazott.

Elmondta, hogy nagyon más élmény volt a közös munka, hiszen hiába voltak szinte állandóan együtt, mégsem önmaguk voltak, hiszen teljesen más karaktereket dolgoztak ki, miközben nem önmaguk voltak, lényegében egy alternatív univerzumba csöppentek.

A Plaza Suite-ban egy házaspárt játszanak.
A Plaza Suite-ban egy házaspárt játszanak.
Fotó: Bruce Glikas / Getty Images Hungary

Szerencsére eddig azt tapasztalták, hogy a színházi darabjuk nem okozott problémát a kapcsolatukban, hiába vannak együtt még több időt, ugyanúgy megvan a szabadságuk. Ráadásul nagyon jól tudnak közösen dolgozni. Érdekesség, hogy a darabban három különböző párt testesítenek meg, akik a manhattani Plaza Hotel 719-es lakosztályában szállnak meg.

Az újságíró arra is rákérdezett, nem tartottak-e attól, hogy a közös darabjuk miatt a sajtó többet ír majd a házasságukról, amiről nem szívesen beszéltek sosem, mert mindketten óvják a magánéletüket. A válasz természetesen egy hatalmas igen volt. Broderick szerint ez volt a legfélelmetesebb része az egésznek.

- Azt hiszem, nagyjából kitaláltuk, hogyan beszélhetünk a munkáról, és miként maradhatunk szemérmesek is - tette hozzá Parker.

A színésznő persze megérti a sajtó munkatársait is, ha például ő készítene interjút saját magukkal, akkor nehezen tudná elkerülni azt a kérdést, ami arról szól, hogy mégis mennyi az átfedés a színpadon látottak és a valóság között. Azt vallja, azért olyan sikeresek, mert egyikőjük sem beszél a párkapcsolatukról.

Nem tartja helyénvalónak, amikor valaki nagy bölcsességgel lenyilatkozza, mitől jó egy házasság, majd legközelebb már a válásáról írnak a lapok.

- Próbáljuk tisztelni egymást. Azt hiszem, elég korán megtanultam, hogy túl sokat beszéltem. Olyanokat mondtam, hogy: "Szerelmes vagyok. Mikor vesz már el feleségül?" Édes istenem, annyira sajnálom, hogy így nyilatkoztam, még most is bocsánatot szoktam ezért kérni - utalt egy régi interjújára a színésznő.

A sztárpár három gyermeke

Képes összeállításunkban megnézheted Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ritkán látott gyermekeit.

Ők Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ritkán látott ikerlányai: Tabitha és Marion bátyjukkal pózoltak

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük