Ők Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick ritkán látott ikerlányai: Tabitha és Marion bátyjukkal pózoltak

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyerekei a vörös szőnyegen pózoltak együtt.

GettyImages-1388249728
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyerekei, a 19 éves James és a 12 esztendős Tabitha és Marion csak ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt, ám március 28-án este kivételt tettek, ugyanis New Yorkban bemutatták édesanyjuk és édesapjuk legújabb színházi darabját, ami a Plaza Suite címet kapta.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick gyerekei

A sztárpár 1991-ben ismerkedett meg, pár hónappal később randevúzni kezdtek. Színészekként mindketten rajongtak a színház világáért, ez a közös érdeklődési pont pedig jól összekovácsolta őket. 1997-ben kötötték össze az életüket, majd öt évvel később, 2002 októberében megszületett fiuk, James Wilkie, aki idén ősszel már a huszadik születésnapját ünnepelheti. 2009 júniusában egy béranya segítségével ikerlányaik születtek, akik a Tabitha Hodge és Marion Loretta neveket kapták. Gyermekeiket New Yorkban nevelik, visszafogott és csendes életet élnek, az elmúlt években csak néhány alkalommal jelentek meg velük a nyilvánosság előtt.

Március 28-a azonban egy különleges alkalom volt, ugyanis a Plaza Suite című darabban együtt játszik Parker és Broderick, így nem csoda, hogy a három csemetéjük is kíváncsi volt a produkcióra, amit a Broadwayn, a Hudson Theatre-ben mutattak be. Érdekesség, hogy ez az épület az egyik legrégebbi fennmaradt Broadway-színház.

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár három gyermekét.

Ezt is szeretjük