Az 55 éves Sarah Jessica Parkert fürdőruhában kapták le - Még mindig bomba az alakja

Sarah Jessica Parker fürdőruhás fotóitól biztosan elámulsz.

sarah-jessica-parker
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár hazánkban a nyár még várat magára, a tengerentúlon beköszöntött a strandszezon. Sarah Jessica Parker is maga mögött hagyta New York városának forgatagát, hogy Hamptons homokos tengerpartján lazítson férjével.

Az 55 éves sztár egy klasszikus fekete fürdőruhában süttette magát a napon, amelyben tisztán kivehető volt, milyen lenyűgöző az alakja. 

Sarah Jessica Parker fürdőruhás fotói

Rajongói is ódákat zengtek, mennyire bomba formában van kedvencük, el is kezdték találgatni, vajon mi lehet alakjának titka. A Szex és New York sztárja nem árul zsákbamacskát, egy korábbi interjúban bevallotta, semmiféle őrült diétát nem követ, és az edzést sem viszi túlzásba.

- Maximum 22 percet bírok egyhuzamban tornázni, ennyi esik jól - mondta el Life & Style magazinnak.

Kedvenc testmozgása a jóga, igyekszik heti háromszor eljárni valamilyen órára, emellett mindössze arra figyel, hogy telefonja lépésszámlálója elérje a 10 ezret minden nap végén. Étkezésében is megengedő, elmondása szerint imádja a finomságokat, képtelen lenne kiiktatni az édességet az életéből. Legnagyobb kedvencei a keserű csokoládé és a mentás keksz.

Gyermekkorában jóval szigorúbb volt magával, mivel hosszú ideig balerinának készült, mindennap izzasztó táncórákra járt, és alaposan meg kellett válogatnia, hogy mit eszik. 

A fotók nem csak fürdőruhás alakját mutatták meg, idilli házasságába is betekintést nyújtottak. Matthew Broderickkel 28 éve vannak együtt, de még ennyi idő után is látszik, dúl köztük a szerelem.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick esküvője

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 28 éve alkotnak egy párt. Egy titkos esküvő keretében kötötték össze életüket, a szertartásról még családjuk és barátaik sem tudtak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük