Jason Statham gyönyörű párja bikiniben strandolt: Rosie bomba testű nő
Rosie Huntington-Whiteley fekete bikiniben fürdőzött.

jason-statham-rosie-huntington-whiteley-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham menyasszonya, Rosie Huntington-Whiteley az egyik legdögösebb modell és színésznő a világon, a szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel, azóta olyan világmárkákkal dolgozott együtt, mint a Burberry, a Prada vagy a Dolce & Gabbana, illetve évekig ő volt a Victoria's Secret egyik legnépszerűbb arca.

2017 júniusában egy kisfiúval, Jackkel ajándékozta meg a népszerű akciósztárt, a szülés óta remek formába jött, ezt igazolják a róla készült legfrissebb bikinis fotók is.

Rosie Huntington-Whiteley bikinis fotói

A hétvégén Malibu óceánpartján kapták lencsevégre, éppen a vízben fürdőzött. Egy klasszikus, fekete bikinit viselt. A The Sunday Timesnak elmesélte, minek köszönheti, hogy ilyen jó formában van. Az intermittent fasting, azaz a 16:8 diéta hívője. A lényege az, hogy amit 24 óra alatt elfogyaszt, azt egy nyolcórás időintervallumban teszi meg, a maradék napszakban nem eszik semmit. Rosie nem mindig tartja be pontosan ezt a szabályt, előfordul, hogy tíz óra alatt eszi meg a napi adagját.

Reggel nyolc óra környékén matcha teát iszik, amit zabtejjel készít el. A nap folyamán sok fehérjét és friss zöldséget fogyaszt, kerüli a vörös húst, a szénhidrátot, a sót és a finomított cukrot, különösen akkor ügyel erre, ha egy fotós munka előtt áll, 16, maximum 18 óra után viszont már nem eszik semmit.

- Ez lehetőséget ad a testemnek, hogy mindent megemészthessen. Persze, ha elmegyünk vacsorázni valahova este, az is belefér néha, annyira azért nem vagyok szigorú. Elég rugalmas vagyok, meg azt vallom, jó, ha az ember élvezi az életet - magyarázta.

Nem ő az egyetlen híresség, aki ezt a diétát követi, Kim Kardashian és Jennifer Aniston is a módszer hívője.

A sport is fontos része az életének, elég változatos mozgásformákat kedvel, a pilates, a jóga, a tánc és a bokszolás is nagy szerelme. Utóbbi szerinte kiváló stresszlevezető hobbi, a jóga pedig teljesen megtisztítja a lelkét.

Madonna lányának bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Madonna lánya, Lourdes bikiniben.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük