Sandra Bullock és jóképű párja 6 éve imádják egymást: emiatt nem akarnak összeházasodni
Sandra Bullock és Bryan Randall 2015 óta elválaszthatatlanok.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock 2010-ben vált el Jesse Jamestől, ugyanis a férfi legalább húsz nővel csalta meg a szép színésznőt a kapcsolatuk alatt. A durva válásuk után évekig a szinglik életét élte, ám a 2015-ös év komoly fordulatot hozott, ugyanis megismerkedett a sármos Bryan Randall fotóssal. 

A kapcsolatuk azóta is tart, a Closer Weekly friss riportja szerint komolyan gondolják a szerelmüket, azonban a házasság nincs a terveik között.

Sandra Bullock és párja kapcsolata

A lapnak a pároshoz közel álló ismerős elmesélte, mennyire harmonikus a kapcsolatuk. Bullock Bryant tartja élete szerelmének és lelki társának. Eszében sincs elengedni őt.

- Hivatalosan nem házasok, de egyértelmű, hogy egy egész életre elköteleződtek egymás mellett. Sandra viszont nem akar egy újabb házasságot. Bryan ezt a döntését elfogadta. Régebben beszéltek arról, hogy kimondják egymásnak az igent, de most már ez nem téma köztük. Mindketten ugyanazon a véleményen vannak, hogy valójában erre nincs szükségük - mesélte a forrás.

A színésznő számára komoly lelki sérülést okozott, amikor kiderült, hogy exférje hűtlen volt hozzá.

- Nem titok, hogy Sandra a múltban már megégette magát, Bryan sokkal többet tud az érzéseiről és a házasságról alkotott véleményről, mint bárki más ezen a világon. Érett felnőttek, akik megértik egymást.

GettyImages-968036122
Fotó: Jackson Lee / Getty Images Hungary

Hozzátette, a páros néhány ismerőse meg van győződve arról, hogy titokban már összekötötték az életüket, mert Bryan karikagyűrűt is hord, ám ezt az elköteleződése jeléül viseli. A férfi bármit megtenne a színésznőért.

- Bryan hűséges, nagyon szereti Sandrát. A gyerekeket, Louist és Lailát is sajátjaként neveli. Azt hiszem, ez az, ami igazán számít.

2015-ben, a kis Louis ötödik születésnapján találkoztak, a színésznő pont a jóképű fotóst bérelte fel, hogy a gyermeke zsúrján készítsen képeket. Annyira szimpatikusak voltak egymásnak, hogy a férfi elhívta randira, manapság együtt élnek négyesben, és nyugodt, csendes és boldog életet élnek együtt. Nem azon sztárpárok közé tartoznak, akik állandóan a figyelemre vágynak, Randall, ha még el is kíséri a színésznőt a hivatalos eseményekre, sosem lép a vörös szőnyegre, mert ez nem az ő világa.

Sandra Bullock gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyok a színésznő gyermekei.

Ezt is szeretjük