Ilyen George és Amal Clooney házassága valójában: közeli ismerősük mesélt róluk
George Clooney és Amal Clooney házasságáról egy ismerősük vallott.

george-és-amal-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

George Clooney első házassága Talia Balsam színésznővel négy év után, 1993-ban ért véget hivatalosan. Ezután a színész rendszeresen hangoztatta, nem hiszi, hogy újranősül. Ő lett Hollywood ügyeletes agglegénye, persze ettől függetlenül ugyanúgy élt párkapcsolatokban, szimplán az újranősüléstől rázta ki a hideg.

Gyermeket sem akart sokáig, azonban Amal Alamuddin 2013 nyarán gyökeresen megváltoztatta az életét, az ügyvédnőbe annyira beleszeretett, hogy 2014 szeptemberében össze is kötötték az életüket. Jelenleg egy ikerpárt nevelnek, Alexander és Ella 2017. június 6-án születtek meg. Sokakat érdekel a sztárpár magánélete, bár Amalra nem jellemző, hogy interjúkat adna, Clooney viszont olykor elcsepegtet pár információt a mindennapjaikról. A US Weeklynek egy közeli ismerősük nyilatkozott a házasságukról.

George Clooney és Amal Clooney házassága

A házaspár egyszerű és visszafogott életet él, sok energiájukat a gyereknevelés viszi el, Clooney áldottnak érzi magát, hogy az ügyvédnőt mondhatja feleségének. Sokáig nem hitt abban, valaha is megtalálja az igazit.

GettyImages-1149317745
Fotó: Stuart C. Wilson / Getty Images Hungary

- Kételkedett abban, hogy valaha is megismerheti a lelki társát, akiről mindig is álmodozott, aztán amikor Amal bejött a képbe, minden megváltozott, nem túlzás azt mondani, hogy teljesen levette a lábáról - fogalmazta a bennfentes.

Bár sokan irigykedtek Amalra, hogy a világ egyik legjóképűbb és legtehetségesebb színésze mellett kötött ki, ám a jövő héten 60. szülinapját ünneplő filmcsillag úgy érzi, az ő esetükben nem a felesége, hanem ő az, aki megnyerte a jackpotot ezzel a friggyel. Bár odáig vannak egymásért, az ő házasságuk sem tökéletes, sok munkát ölnek abba bele, hogy jól működjön a kapcsolatuk. Clooney például igyekszik nem elfeledkezni a rendszeres udvarlásról, kis szerelmes leveleket ír kézzel szíve választottjának rendszeresen.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mint minden házaspárnak, nekik is megvannak a kihívásaik, és alkalmazkodniuk kell bizonyos helyzetekhez. Kompromisszum, a határok felállítása és sok türelem szükséges ahhoz, hogy a kapcsolat jó úton haladjon, de ezt pontosan megtették - tette hozzá.

Amikor 2020-ban kitört a koronavírus-járvány világszerte, sok ember párkapcsolatára hatással volt, voltak olyanok, akikre negatívan hatott, és a sok együtt töltött idő miatt előjöttek olyan nézeteltérések és konfliktusok, amik szakításhoz vagy váláshoz vezettek. Mások csak még erősebb párossá váltak, Clooney-ék az utóbbi csapatba tartoznak.

GettyImages-969416744
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Az összezártság lehetőséget adott nekik, hogy megnyomják a frissítés gombot, sok időt töltenek együtt egy családként anélkül, hogy bármi vagy bárki megzavarná őket. George és Amal nagyon visszafogottan élnek jelenleg.

A gyereknevelésnél is megtalálták a balanszt, bár mind a kettejüknek vannak munkáik, ezen a téren is sikerült kompromisszumot kötniük. Ha Clooney nem forgat, mindig az ikrekkel foglalkozik, mindennél jobban élvezi az apaságot. Azt is elárulta, terveznek-e még egy gyereket.

- Nem valószínű, hogy születik egyszer az ikreknek kis testvére, mind a ketten örülnek annak, amijük van. De ez valójában egy "soha ne mondd, hogy soha" szituáció - tette hozzá.

Amal Clooney igazi stíluskirálynő

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney leggyönyörűbb ruháit.

Ezt is szeretjük