George Clooney odáig volt a Vészhelyzet Carol nővéréért: a színésznő elárulta, mi volt köztük

Julianna Margulies életrajzi könyvében fedte fel, George Clooney-val a kamerákon kívül is vonzódtak egymáshoz.

george-clooney-julianna-marguiles
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg sztár adja arra a fejét, hogy mozgalmas életét papíron örökítse meg. A nagyközönség imádja a hírességek memoárjait, hiszen ezekből vicces, imádni való vagy épp botrányos történeteket tudhatnak meg. 

A Vészhelyzet egykori Carol nővére, Julianna Margulies is tollat ragadott, 2021 tavaszán jelentette meg Sunshine Girl: An Unexpected Life című életrajzi könyvét.

Julianna Margulies és Geroge Clooney az életben is vonzódtak egymáshoz

A színésznő a kötetben említést tett arról, hogyan találta meg a boldogságot jogászként dolgozó férje mellett, valamint szavakba öntötte pályafutásának fontos mérföldköveit. Visszatekintve karrierjének egyik legmeghatározóbb pillanata volt az, amikor beválogatták az NBC kórházas drámájába 1994-ben. Bár eredetileg csak egy epizód erejéig bújt volna Carol Hathaway bőrébe, a nézők annyira imádták a karaktert, hogy végül hat szezonon keresztül szerepelt a történetben.

carol nővér
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

A figura népszerűségéhez szorosan hozzátartozott, hogy a közönség imádta George Clooney Ross dokijával való évődését. A két színész között rendkívüli módon működött a kémia. Margulies elárulta, ez nem pusztán csak a kameráknak szólt, a valóságban is epekedtek egymásért.

„Egy ilyen párost ennyire hitelesen egyszerűen nem lehet valós érzelmek nélkül megjeleníteni. George és köztem már az első pillanattól kezdve természetes volt, hogy vonzódunk egymáshoz” - írta meg szavait a People magazin.

george és julianna
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

Bár végül nem jöttek össze, a sorozatsztár életének további alakulásában Clooney fontos szerepet játszott, igazi mentor lett a számára.

„Követtem, és figyeltem azt, hogyan viselkedik a forgatáson. George megtanította, hogyan teremts olyan környezetet, hogy az emberek körülötted biztonságban és komfortosan érezzék magukat. Talán ez volt a legjellemzőbb a kapcsolatunkra, mellette mindig biztonságban éreztem magam.”

George Clooney feleségének stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük