A Vészhelyzet Carter dokija bájos nőt szeret: Noah Wyle és Sara egy kislányt nevelnek
Noah Wyle rajong gyönyörű feleségéért.

noah-wyle-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 1994-ben elstartolt a Vészhelyzet című kórházas sorozat, egyik pillanatról a másikra sok néző nagy kedvencévé vált. Mindenkinek megvolt a maga kedvenc karaktere, többen a jóképű John Carter doktorral szimpatizáltak, akit Noah Wyle formált meg. A színész még nagyon fiatal, csupán 23 esztendős volt a sorozat elindulásakor.

A sármos színész kétszer házasodott, első feleségével, Tracy Warbin sminkmesterrel tíz év házasság után, 2010-ben váltak el hivatalosan. Két gyerekük született: Owen 2002-ben, Auden 2005-ben látta meg a napvilágot. Miután a sztár házassága tönkrement, egy ideig a szinglik átlagos hétköznapjait élte, ám 2011-ben összesodorta az élet Sara Wells színésznővel, aki gyökeresen megváltoztatta az életét.

Noah Wyle gyönyörű családja

Wyle a The Blank Theatre Company nonprofit szervezet egyik művészi producere, Sara Wellst is ezen a projektjén keresztül ismerte meg 2011-ben, hamar egymásba szerettek, végül 2014-ben összekötötték az életüket, egy titkos ceremónia keretében mondták ki a boldogító igent. Az alábbi fotón Sara és közös kislányuk látható, Frances.

- Gyönyörű és nagyszerű volt az esküvőnk. Egy nagyon pici ceremóniát kell elképzelni, a kis farmunkon, Kaliforniában keltünk egybe. A pajtánk előtt mondtuk ki a boldogító igent, majd mentünk is nászútra. Párizsban voltunk, ami egy csodálatos és egy nagyon romantikus város - nyilatkozta a színész 2014-ben a People magazinnak.

Kislányuk 2015 júniusában született meg, vele lett teljes az életük.

GettyImages-1199093766
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

Instagram-oldalán néha megmutatja gyönyörű feleségét, ráadásul szebbnél szebb szövegeket ír a közös fotóik alá. Ezekből a rövid szösszeneteiből kiderült, hogy Sara motiválja, hogy jobb emberré váljon, és rendszeresen inspirálja. Felnéz a párjára, akit a világ legcsodálatosabb nőjének tart.

George Clooney feleségének stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Amal Clooney legszebb ruháit.

Ezt is szeretjük